marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer complet pentru Wonder Woman: de la amazoanca la cea mai tare eroina DC Comics. Vezi aici imaginile

Primul trailer complet pentru Wonder Woman arata impresionant si le ofera fanilor o viziune mai ampla despre povestea indragitei eroine din universul DC Comics.
Trailer complet pentru Wonder Woman: de la amazoanca la cea mai tare eroina DC Comics. Vezi aici imaginile

O printesa amazoanca isi paraseste insula si porneste intr-o aventura complet neasteptata in lumea larga, unde va deveni una dintre cele mai tari eroine din toate timpurile.


Themyscira este o insula ascunsa, unde traiau luptatoarele amazoane din miturile grecesti, intr-o societate guvernata de femeie, departe de lumea barbatilor. Si bineinteles, aici este locul nasterii lui Wonder Woman, una dintre cele mai tari super eroine din universul benzilor desenate.


Acum, dupa ani in care a fost omisa de producatori ca un "jucator" puternic in blockbusterele cu supereroi, iata ca Wonder woman devine in sfarsit, star de cinema. Prima aparitie a lui Gal Gadot a fost in Batman versus Superman: Dawn of Justice, urmand ca personajul sa apara in filmul de sine stator - "Wonder Woman", cu data de lansare 23 iunie 2017.

Filmul, regizat de Patty Jenkisn, va urmari evolutia Dianei Prince dintr-o tanara in  una dintre cele mai mari razboinice din toate timpurile. Regizoarea filmului a declarat pentru EW ca s-au straduit sa creeze armuri feminine, care sa rezoneze cu ideea unei luptatoare, dar sa nu semene cu cele masculine, care sa le faca sa se simta confortabil.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies