marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis pentru 22 Jump Street: Channing Tatum si Jonah Hill sunt studenti sub acoperire in continuarea comediei de succes din 2012

21 Jump Street a fost una dintre cele mai bine primite comedii din 2012, asa ca producatorii nu au stat mult pe ganduri si au decis sa faca o continuare. 22 Jump Street ii reuneste pe Jonah Hill si Channing Tatum, iar primul trailer a fost lansat, insa este interzis minorilor.

Trailer interzis pentru 22 Jump Street: Channing Tatum si Jonah Hill sunt studenti sub acoperire in continuarea comediei de succes din 2012

 

Daca in prima parte erau elevi de liceu sub acoperire, Channing Tatum si Jonah Hill revin in forta, doar ca de aceasta data sunt studenti sub acoperire. Sony Pictures a lansat primul trailer pentru 22 Jump Street, continuarea comediei de succes din 2012, in care Tatum si Hill erau doi politisti sub acoperire, ce se infiltrau intr-un liceu.

 

 

Trailerul e plin de imagini hilare, cei doi actori fiind in tot felul de ipostaze ciudate si amuzante. Anul trecut, 21 Jump Street a fost un real succes, atat de box-office, dar a primit si recenzii foarte bune. Acesta a fost unul dintre succesele anului pentru Channing Tatum, care a intrat pe lista celor mai cautati actori de la Hollywood.

 

 

 

 

Propulsat la Hollywood ca model si dansator in videoclipuri, Channing Tatum a ajuns celebru in America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu si despre adolescenti, plasat in universul pasional al dansului. Tatum, un dansator profesionist care nu a facut un secret  din faptul ca la un moment dat si-a castigat existenta ca stripper in cluburile de noapte promitea ca are mult mai multe lucruri de oferit astfel ca a sarit de la filmele romantice la cele de drama si actiune.

 

 

Colegul sau Jonah Hill, isi imparte timpul intre comedii ca 22 Jump Street si filme de Oscar ca The Wolf of Wall Street, unde joaca alaturi de Leonardo DiCaprio.

 


Dupa ultima misiune de acoperire, in care se inflitrau intr-un liceu, cei doi politisti imaturi se intorc iar pe bancile scolii, doar ca acum sunt intr-o facultate. Prietenia dintre Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) va fi pusa la testare: in timp ce incearca sa rezolve cazul, ei descopera si daca pot fi maturi. Regia ii apartine lui Phil Lord si Chris Miller.


 

22 Jump Street se va lansa in cinematografe incepand cu 13 iunie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies