marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Tomorrowland, un film science-fiction captivant, cu George Clooney: primele imagini in care apare si Hugh Laurie

In timpul Super Bowl-ului din acest an, spectatorii au avut ocazia sa vada si cel mai recent trailer al productiei science-fiction, Tomorrowland. Filmul ii aduce in distributie pe George Clooney si Hugh Laurie. Fostul "Dr. House" apare pentru prima data in noul trailer.

Trailer nou pentru Tomorrowland, un film science-fiction captivant, cu George Clooney: primele imagini in care apare si Hugh Laurie

George Clooney se intoarce la SF-uri, dupa mai bine de un deceniu. Tomorrowland se anunta un film captivant, dar si cu o distributie foarte buna. Dupa mult timp, fanii actorului Hugh Laurie, cunoscut pentru celebrul "Dr. House", revine pe marile ecrane.

 

Actiunea se va petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un barbat de varsta mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pamantul, trebuie sa faca tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland, asta dupa ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de catre omul care si-a petrecut intreaga viata (Laurie) exploatand minunatiile tinutului in interes propriu. Astfel el o va lua cu el si va incerca sa schimbe lumea alaturi de o tanara, interpretata de Raffei Cassidy. Productia il are in rol principal pe George Clooney, care nu a mai jucat intr-o pelicula science fiction din anul 2002, o data cu lansarea Solaris. Personajul negativ va fi jucat de Hugh Laurie, care a devenit cunoscut datorita serialului de succes House MD.

 

Noul trailer nu ne dezvaluie tot, producatorii dorind sa ofere o aura de mister producitie, dar avem elemente noi: il descoperim pe Hugh Laurie si vedem mai multe imagini. Tomorrowland se anunta o utopie science-fiction ce ne va purta intr-o lume fascinanta si deosebita. Super productia science fiction va fi regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen.

 

Filmul urmeaza sa fie lansat pe 22 mai 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies