marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Behind The Candelabra: Michael Douglas si Matt Damon sunt iubiti in filmul care dezvaluie lumea excentrica a lui Liberace

Michael Douglas si Matt Damon stiu cum sa isi uimeasca fanii. Cei doi actori apar complet transformati in primul trailer pentru Behind The Candelabra, probabil cel mai indraznet film din cariera celor doua staruri.

Trailer pentru Behind The Candelabra: Michael Douglas si Matt Damon sunt iubiti in filmul care dezvaluie lumea excentrica a lui Liberace

 

Behind the Candelabra, ultimul film pe care Steven Soderbergh il regizeaza inainte de a se retrage din lumea filmului, a nascut deja curiozitatea fanilor dupa ce au aparut primul trailer. Michael Douglas si Matt Damon sunt complet transformati cu ajutorul machiajului, perucilor si a protezelor intr-un film pe care nici un studiou de la Hollywood nu l-a dorit.

Filmul Behind the Candelabra ii aduce pe Matt Damon si Michael Douglas in rol de iubiti. Michael Douglas ii da viata pe micul ecran unuia dintre cei mai iubiti si populari enterteineri din secolul XX - cantaretul si pianistul american Wladziu Valentino Liberace, iar Matt Damon il joaca pe iubitul acestuia mult mai tanar, Scott Thorson.

 



Matt Damon
, in varsta de 42 de ani, joaca rolul iubitului lui Michael Douglas, 68 de ani. Damon si-a uimit fanele cu transformare sa: actorul a pus muschi pe el si are o conditie fizica de invidiat. Damon are parte de de multe scene in care este sumar imbracat si poarta chiar si chiloti tanga. Insa cea care le-a atras atentia celor mai mult fanilor este scena din piscina in care Damon isi arata muschii.

 


 

Insa, primul trailer anunta de fapt o drama intensa, cu interpretari puternice si o poveste captivanta a omului care a fost Liberace. Filmul este produs si va fi difuzat de HBO, dupa ce toate marile studiouri la-u refuzat pentru ca era considerat mult prea gay.

In urma cu cateva saptamani,cei doi actori au vorbit in revista Entertainment Weekldespre provocarile acestui film , in care apar in ipostaze inedite. Matt Damon a fost nevoit sa poarte chiloti tanga din metal. "Am purtat niste chiloti tanga metalici si a trebuit sa folosesc autobronzant. Mi-era rusine fata de sotia mea. Am trecut prin multe impreuna, m-a vazut in multe ipostaze, insa asta este una dintre cele in care mi-as fi dorit sa nu ma vada niciodata" a spus Damon pentru Entertainment Weekly.


"Noi am luat foarte in serios relatia dintre cei doi. Ne-am straduit sa nu transformam aceasta poveste intr-o caricatura." Din pacate filmul lui Sodebergh a fost respins de toate marile studiouri, care n-au avut curaj sa aduca pe marile ecrane cea mai ciudata poveste de dragoste gay.

 

 


Intre anii '50-'70 Liberace era cel mai bine platit artist din lume, a dus o viata plina de excese si a murit de SIDA in 1987. La fel ca si Elvis Presley cu care a avut multe in comun, Wladziu Valentino Liberace, nascut in 1919 in saracie, si-a castigat faima la mijlocul secolului trecut cu personalitatea sa excentrica, jachetele stralucitoare si machiajul strident si excesiv.

 

Behind The Candelabra va fi lansat in SUA pe 26 mai.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies