marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Ender's Game: Harrison Ford recruteaza copii soldati pentru cea mai mare batalie dintre oameni si extraterestri

Mult asteptatul trailer pentru Ender's Game s-a lansat iar imaginile nu dezamgesc deloc. Asa cum se asteptau fanii celebrului roman scris de Orson Scott Card, Ender's Game se anunta a fi un film SF incitant, inteligent si cu o distributie de Oscar.

Trailer pentru Ender s Game: Harrison Ford recruteaza copii soldati pentru cea mai mare batalie dintre oameni si extraterestri

In primul trailer pentru Ender's Game, fanii au ocazia sa-l vada pe Harrison Ford in rolul colonelului Hyrum Graff, care incearca sa impiedice un razboi intre oameni si extraterestri si recruteaza un nou tip de soldat, pe tanarul Ender Wiggin (Asa Butterfield), un pusti cu puteri deosebite, care va ajunge urmatorul comandant care sa salveze omenirea. Insa cel care atrage atentia cel mai mult este Sir Ben Kingsley, care apare vopsit pe fata, in rolul Mazer Rackham. Actorul britanic este pe val in aceasta perioada, dupa ce a aparut s in rolul eroului negativ Mandarin din blockbusterul Iron Man 3.

 

 

Actiunea filmului Jocul lui Ender/ Ender's Game se desfasoara in secolul XXII, la o perioada destul de lunga dupa ce rasa umana a facut contact pentru prima data cu o rasa extraterestra. Acestia se dovedesc a nu avea intentii prea bune in privinta comunicarii cu oamenii si lanseaza doua invazii asupra Terrei, invazii respinse cu mari eforturi. Pentru a se asigura ca oamenii vor castiga urmatoarea infruntare, cea decisiva, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antreneaza intensiv in arta militara.

 

 

 

Instructia consta, nicio surpriza, din jocuri de razboi. Ender Wiggin, un geniu printre genii, castiga intr-un timp record toate jocurile si pare eroul care va salva planeta.

 

 

Personajul principal este Ender, interpretat de Asa Butterfield (15 ani), actorul cunoscut pentru rolul din Hugo al lui Martin Scorsese. Ender este in carte un tanar in varsta de 6 ani (si in acelasi timp un Tert - al treilea copil al familiei, pe un pamant deja suprapopulat unde fiecare familie nu poate avea decat 2 copii) ales pentru scoala de lupta, in dauna fratelui sau mai mare (Peter), care a fost respins din academie pentru tendintele sale violente. Harrison Ford ( 70 de ani) il va interpreta in Ender's Game pe Colonelul Graff de la Academia Militara Internationala unde se pregatesc doar cei mai buni copii. Antrenamentele de la academie constau in jocuri de razboi ce devin din ce in ce mai tacticizate si dificile pentru Ender, care devine treptat in ochii tuturor geniul militar capabil de a salva omenirea.

 

Filmul se va lansa in SUA pe 1 noiembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies