marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Gravity: Sandra Bullock si George Clooney sunt pierduti in spatiu intr-un film science-fiction uluitor

Regizorul Alfonso Cuaron, cunoscut pentru Children of Men, le aduce cinefililor un film science-fiction tensionant si captivant, asa cum arata primul trailer pentru Gravity.

Trailer pentru Gravity: Sandra Bullock si George Clooney sunt pierduti in spatiu intr-un film science-fiction uluitor

In trailer, fanii o vad mai mult pe Sandra Bullock in costum de astronaut incercand sa supravietuiasca in spatiu.

Gravity este un science-fiction centrat pe doi astronauti, jucati de George Clooney si Sandra Bullock, care ajung blocati in spatiu dupa ce nava lor este distrusa.

"Nu e asa ca e frumos" este una dintre replicile spuse de personajul lui Clooney in trailer, in timp ce contempleaza frumusetea Pamantului, din spatiu.

 

Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock trebuia sa fie lansat in cinematografe in 2012, insa a fost amanata de producatori. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

Sandra Bullock si George Clooney sunt singurii actori care joaca in drama SF regizata de Alfonso Cuaron. George Clooney crede ca "Gravity" este un film ciudat pentru ca in afara de cei doi astronauti nu mai exista alte personaje."Un satelit explodeaza si rezidurile din spatiu ridica o gramada de probleme. Suntem imbracati in costume de astronauti si zburam prin spatiu. Sunt numai doi actori in film. E un film ciudat, pe bune", a declarat George Clooney.


Regizorul avea de mult in plan acest film, iar discutiile initiale au fost in 2010, iar starurile filmului trebuiau sa fie Robert Downey Jr si Angelina Jolie. Actrita a refuzat rolul, iar presa zvonea ca Natalie Portman o va inlocui, insa nici aceasta n-a acceptat rolul.Pana la urma Sandra Bullock a primit rolul principal, iar personajul ei apare singura pe ecran majoritatea filmului, iar George Clooney l-a inlocuit pe starul din Iron Man, care a abandonat proiectul in favoarea altor filme.


Fanii lui Cuaron, care au fost impresionati de Children of Men, nu vor fi dezamagiti de acest film. Scena de deschidere dureaza 17 minute si conform declaratiilor lui Clooney, "Gravity seamana mai mult cu 2001: Odiseea spatiala si mai putin cu un film de actiune". "Este un film foarte straniu. Doi oameni in spatiu, fara monstri" a spus acesta pentru USA Today in 2011.
 

Gravity se va lansa in cinematografele din SUA pe 4 octombrie si va fi disponibil in format 3D si IMAX 3D.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies