marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Lincoln, mult asteptatul film al lui Steven Spielberg. Daniel Day-Lewis este omul care a schimbat destinele americanilor

Drama politica si de razboi a lui Steven Spielberg - Lincoln - este unul dintre cele mai asteptate filme ale acestei toamne iar interpretarea lui Daniel Day Lewis care se transforma in poate cel mai iubit presedinte american - Abraham Lincoln - este catalogata ca una de Oscar.

Trailer pentru Lincoln, mult asteptatul film al lui Steven Spielberg. Daniel Day-Lewis este omul care a schimbat destinele americanilor


Primul trailer al filmului pe care Steven Spielberg se chinuie sa-l faca de 13 ani a fost lansat astazi de cei de la DreamWorks iar imaginile se ridica la inaltimea asteptarilor. Cu Lincoln vom avea parte de un film emotionant si speram de o interpretare  superba a lui Daniel Day-Lewis cu sanse la al treilea Oscar din cariera.

De aceasta data, il putem vedea pe actor interpretandu-l pe cel de-al 16 presedinte american, care a schimbat destinul Statelor Unite ale Americii. Filmul se va concentra asupra ultimelor luni din viata celui de-al 16 presedinte american. Abraham Lincoln va conduce Nordul spre o mare victorie impotriva Sudului, in timpul Razboiului Civil American (1861-1865).


Astfel, Lincoln este primul presedinte american care a abolit sclavia si a desavarsit unitatea statelor americane. Datorita abilitatilor sale exceptionale si deciziilor luate in timpul unei perioade greu incercate, Abraham Lincoln a putut schimba destinul unei natiuni. Celebrul compozitor John Williams semneaza coloana sonora a filmului.

Pelicula este bazata pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln”. Spielberg lucreaza la acest film de 13 ani, timp in care s-a zbatut sa obtina finantare pentru el. In 1999, regizorul se pregatea sa demareze proiectul cand s-a intalnit cu autoarea Doris Kearns Goodwin care tocmai terminase de scris cartea Team of Rivals ce avea sa stea ulterior la baza filmului.

Din distributia filmului “Lincoln” fac parte: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook si Tommy Lee Jones. David Strathairn il va interpreta in acest film pe Secretatul de Stat, loial lui Lincoln - William Seward, Gulliver McGrath si Joseph Gordon-Levitt vor fi fii lui Lincoln, Sally Field va fi nevasta lui Lincoln in timp ce Tommy Lee Jones intra in pielea lui Thaddeus Stevens, un membru radical al partidului lui Lincoln.


Premiera mondiala va fi pe 16 noiembrie, insa in Romania filmul nu are inca o data de lansare.




Modifică setările cookies