marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Phil Spector: filmul in care nu-l vei recunoaste deloc pe Al Pacino

Este greu sa tinem pasul cu modul in care Al Pacino isi schimba infatisarea in drama biografica Phil Spector. Actorul isi modifica aspectul cu ajutorul perucilor de la scena la scena, cel putin asa ne arata primul trailer al filmului scris si regizat de David Mamet.

Trailer pentru Phil Spector: filmul in care nu-l vei recunoaste deloc pe Al Pacino


Actorul american Al Pacino este protagonistul uneia dintre cele mai controversate productii de la Hollywood din ultimii ani. El interpreteaza rolul legendarului producator muzical Phil Spector intr-un lungmetraj de televiziune, care va fi lansat, in martie, de postul HBO. Primul trailer al filmului si-a facut aparitia online.


Filmul spune povestea vietii lui Phil Spector, muzicianul care a produs si inregistrat discurile celebre ale unor trupe si artisti renumiti, precum The Beatles, Cher, Ike, Tina Turner si The Ramones. Pelicula urmareste scandalul provocat de procesul in care Phil Spector (74 de ani) a fost judecat pentru uciderea, in 2003, a unei actrite - Lana Clarkson. El a fost gasit vinovat si condamnat in 2008 la 19 ani de inchisoare pentru ca a impuscat-o mortal pe actrita, in resedinta acesteia din Los Angeles. Al Pacino pare sa fie imaginea identica a lui Spector, purtand aceleasi haine ca fostul producator muzical, insa actorul a refuzat sa se intalneasca fata in fata cu Spector.

Filmul este controversat din cauza faptului ca incearca sa-l puna intr-o lumina pozitiva pe Spector, sugerand ca ar fi nevinovat de crima pentru care a fost condamnat. In rolul avocatului care il apara pe Spector joaca Helen Mirren, o alta laureata a premiului Oscar, care a acceptat rolul dupa ce Bette Midler a renuntat, din cauza protestelor. Se pare ca si Helen Mirren a fost amenintata ca isi va pierde statutul la Hollywood daca nu renunta la rol, insa aceasta a continuat sa joace.

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies