marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Pompeii: Jon Snow din Game of Thrones se transforma intr-un gladiator celtic in super productia 3D  

Jon Snow din Game of Thrones ajunge intr-o lume mitica si fascinanta in Pompeii. Kit Harington apare in prima imagine oficiala si in primul trailer lansat pentru productia din 2014.

Trailer pentru Pompeii: Jon Snow din Game of Thrones se transforma intr-un gladiator celtic in super productia 3D

Regizorului seriei Resident Evil, Paul W.S. Anderson aduce pe marile ecrane o poveste extraordinara. Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H., si are ca fundal declansator al evenimentelor eruptia distrugatoare a muntelui Vezuviu.


Kit Harington, din Game of Thrones, joaca rolul unui sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia, interpretata de Emily Browning. Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar.

 

 

Tocmai atunci cand isi imagina ca mai rau nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia il gaseste pe nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, sclavul este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.

 

 

 

 

Din distributie mai fac parte Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas si Paz Vega.
 

 

 

Paul W.S. Anderson se ocupa de regia filmului. Anderson a adus pe marile ecrane seria Resident Evil, iar anul trecut a adus o varianta inedita a filmului The Three Musketeers. Initial, proiectul trebuia condus de Roman Polanski si ii avea in distributie pe Scarlett Johansson si Orlandon Bloom.


Pompeii va fi lansat in format 3D pe 21 februarie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies