marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Confruntarea legendara din Formula 1: primele imagini cu Chris Hemsworth si Daniel Bruhl in rolurile lui James Hunt si Niki Lauda in "Rush"

Producatorii de la Universal au lansat primele imagini oficiale din drama "Rush", cu Chris Hemsworth si Daniel Bruhl, despre viata pilotilor de Formula 1, James Hunt si Niki Lauda.

Confruntarea legendara din Formula 1: primele imagini cu Chris Hemsworth si Daniel Bruhl in rolurile lui James Hunt si Niki Lauda in Rush


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

In primele imagini lansate de producatori sunt infatisati Chris Hemsworth si Daniel Bruhl, protagonistii filmului regizat de Ron Howard.


Filmul cu un buget de peste 100 de milioane de dolari potrivit Hollywood Reporter va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl in timp ce Chris Hemsworth ii va juca pe James Hunt, pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al lui Niki Lauda.


Chris Hemsworth a dezvaluit ca a fost obligat sa slabeasca kilograme bune pentru noul sau rol in doar cateva luni, dupa ce toamna trecuta a terminat filmarile de la The Avengers. Pentru rolul din Thor actorul a pus 10 kilograme de muschi pe el.


"Am slabit foarte mult pentru acest film. Nu mai arat deloc ca in Thor sau The Avengers. Insa dupa ce termin filmarile trebuie sa ma ingras la loc pentru Thor 2".

Alaturi de cei doi actori, vor mai juca Olivia Wilde si romanca Alexandra Maria Lara.

Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.

 

Romanca Alexandra Maria Lara ar urma sa joace rolul iubitei lui Niki Lauda. Nascut in Viena, acesta a castigat de trei ori titlul de campion mondial si a suferit arsuri grave in urma unui accident spectaculos, in 1976, in timpul caruia a fost foarte aproape de a-si pierde viata. In acel an, titlul de campion mondial in circuitul Formula 1 i-a revenit pilotului britanic James Hunt.  Pilotul austriac s-a retras in 1985 si a fondat 2 companii aeriene, in timp ce James Hunt a murit in urma unui infarct, in anul 1993, la varsta de 45 de ani.

 


Rush urmeaza sa intre in cinematografele din SUA pe 20 septembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies