marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru serialul True Detective: Matthew McConaughey si Woody Harrelson, doi politisti in cautarea celui mai periculos criminal din Louisiana

Cei de la HBO au profitat de revenirea serialului Broadwalk Empire pentru a lansa trailerul urmatorului lor mare proiect,  serialul True Detective, cu Matthew McConaughey si Woody Harrleson in roluri principale.

Trailer pentru serialul True Detective: Matthew McConaughey si Woody Harrelson, doi politisti in cautarea celui mai periculos criminal din Louisiana

Cei doi actori ii vor interpeta pe detectivii Rust Cohle (McConaughey) si Martin Hart (Harrelson) ale caror vieti se concentreaza pe identificarea unui criminal in serie din Louisiana. Primul sezon al serialului va urmari cautarea timp de 17 ani a criminalului si obsesia celor doi care le va schimba viata definitiv.

Nic Pizzolatto este creatorul proiectului iar Richard Brown, Steve Golin si Bard Dorros vor fi producatori executivi din partea companiei Anonymous Content in timp ce Cary Fukunga ("Jane Eyre") se va ocupa de regie.
 

 

 


Pentru McConaughey, proiectul reprezinta primul sau serial cu angajament regulat. Intre timp, Harrelson revine pe micile ecrane in cadrul seriei Cheers avand rolul prostutului dar adorabilului Woody Boyd dupa ce a aparut in filmul de televiziune Game Change anul trecut si in drama Rampart.


Vulture.com apreciaza trailerul ca fiind „Exceptional! True Detective pare filmat profesionist, binecuvantat de o remarcabila chimie intre cei doi detectivi si are o poveste convingatoare si profunda.” iar cei de la collider.com confirma afirmand ca trailerul este „Excelent! Se anunta a fi o poveste concentrata pe niste personaje puternice, cu efecte vizuale etraordinare marca Fukunga.”

True Detective va avea premiera pe micile ecrane in Ianuarie a anului urmator.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies