marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Hunger Games: povestea care a cucerit milioane de oameni si care promite incasari de 700 de milioane $

S-a lansat primul trailer oficial pentru The Hunger Games unul dintre cele mai asteptate filme din 2012. Fanii cartilor lui Suzanne Collins au fost impresionati de noile imagini cu lumea intunecata de pe Panem. 

Trailer pentru The Hunger Games: povestea care a cucerit milioane de oameni si care promite incasari de 700 de milioane $

Citeste aici povestea din spatele filmului The Hunger Games


Cea mai buna poveste din 2008, prima parte a trilogiei SF scrisa de  Suzanne Collin si vanduta in aproape un milion de exemplare in peste 38 de tari, The Hunger Games ( Jocurile Foamei) a devenit un adevarat fenomen in SUA si din 2012 ajunge pe marile ecrane. Trailerul i-a isterizat complet pe fani in ultimele ore de la lansare si s-a ales cu vizualizari record. 5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema


Productia SF a fost catalogata de cineasti drept unul dintre cele mai asteptate filme. Cu un buget de 80-100 de milioane de dolari, productia este anuntata un hit in materie de adaptari dupa romane - dupa modelul Harry Potter si Twilight. Povestea este plasata peste 700 de ani, intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord unde acum se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros - Jocurile Foamei.


Filmul este regizat de Gary Ross, nominalizat de  4 ori la Oscar iar fanii se asteapta la suspans, violenta, dragoste, intensitate si energie. Din distributie fac parte: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth.

Specialistii preconizeaza incasari intre 200 si 700 de milioane de dolari pentru primul film. Cei de la Liosngate sunt hotarati sa faca o franciza care sa le readuca succesul. "Ar fi pacat sa nu facem 3-4 filme pentru ca povestea are mare potential la public si exista deja o baza importanta de fani" a spus directorul executiv Jon Feltheimer.


Filmul face parte din seria de 3 carti 'The Hunger Games', 'Catching Fire' si 'Mockingjay' semnate de Suzanne Collins.


Actrite ca Chloë Grace Moretz, Mary Mouser, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Lyndsy Fonseca, Saoirse Ronan, Emma Roberts, Kaya Scodelario si Emily Browning au fost luate in considerare pentru rolul eroinei Katniss, care a ajuns pana la urma la  Jennifer Lawrence, aceasta a renuntat la filmul Savages, pentru a incepe munca la  The Hunger Games


Filmul a fost turnat in SUA, iar filmarile s-au incheiat in septembrie 2011. Pelicula va fi lansata in Romania pe 23 martie 2012. Lionsgate a anuntat in urma cu cateva luni ca a doua parte a filmului - Catching Fire - va avea premiera in 2013.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies