marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Last Stand: Arnold Schwarzenegger, in primul sau rol mare dupa 10 ani. Cu ce replica vrea sa inlocuiasca celebra "I'll be back"

Arnold Schwarzenegger apare in primul lor principal dupa 10 ani in filmul de actiune The Last Stand care si-a lansat astazi primul trailer. Arnold il  interpreteaza pe seriful unui orasel care se infrunta cu liderul unui cartel al drogurilor.

Trailer pentru The Last Stand: Arnold Schwarzenegger, in primul sau rol mare dupa 10 ani. Cu ce replica vrea sa inlocuiasca celebra I ll be back

In cele doua filme din serie The Expendables a avut roluri secundare, asa ca fanii asteapta cu nerabdare lansarea lui The Last Stand in 2013 pentru a  vedea cum se descurca Arnold in rol central. Schwarzenegger a abandonat cariera artistica intre 2003 si 2011, perioada in care a fost guvernator al Californiei.

 

The Last Stand va marca debutul in limba engleza a regizorului sud-corean Jee-woon Kim iar pentru Arnold aduce primul rol mare de la Terminator 3: Rise of the Machines din 2003.  El spune ca in film are o noua replica repetata, care ar putea sa o inlocuiasca pe celebra "I'll be back" din “Terminator” potrivit cotidianului The Sun. Noua sa replica "Ma simt batrin"/ "I feel old" e si o trimitere directa la faptul ca actorul a imbatrinit de la ultimul rol pe ecran.

La 65 de ani, Arnold Schwarzenegger recunoaste ca revenirea nu a fost usoara: "As fi putut sa incep mai potolit, insa mi s-a parut grozav sa revin sarind pe cladiri, intr-un film cu explozii mari, urmariri de masini si batai cu pumnii”, a spus el. Producatorii filmului “The Last Sand” spera ca noua replica a actorului, “Ma simt batrin”, sa devina la fel de celebra ca altele, printre care “Hasta la vista, baby”.
 


The Last Stand ajunge in SUA pe data de 18 ianuarie 2013, iar in Romania pe 22 ianuarie 2013.
 

 

 

Filmul The Last Stand spune povestea unui serif aflat in pragul pensionarii pe nume Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), care s-a resemnat sa lupte impotriva infractorilor marunti ce opereaza in micul oras Sommerton Junction situat la granita Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, dupa ce a renuntat la postul pe care l-a ocupat in Departamentul de Politie din Los Angeles in urma unei operatiuni care a decurs cum nu se poate mai prost si in care partenerul lui a ramas paralizat.


Atunci cand Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cautat si faimos lider al traficantilor de droguri mexicani, reuseste sa evadeze in mod spectaculos dintr-un convoi de detinuti escortat de agenti FBI si se indreapta spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia in Mexic si a scapa de rigorile legii, avand asupra lui 400 milioane de dolari si gonind spre frontiera cu o viteza de 200 mile / ora, intr-o masina, Ray Owens intrevede sansa de a-si rascumpara greselile trecutului capturandu-l pe infractor.


Singura problema este ca seriful este inconjurat de o echipa neexperimentata de politisti, din care fac parte inclusiv Frank Martinez (Rodrigo Santoro) si Sarah Torrance (Jaimie Alexander), iar Cortez are in jurul lui o armata de ticalosi bine antrenati si inarmati pana-n dinti, luand intre timp si un ostatic pentru a-si asigura scaparea.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies