marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru White House Down: numai Channing Tatum il poate salva pe presedintele SUA in noul film al regizorului care a distrus de cele mai multe ori Casa Alba

Noul film al regizorului Roland Emmerich si-a lansat azi trailerul. In White House Down, Casa Alba este atacata, iar Channing Tatum este cel responsabil sa-l salveze pe presedintele SUA, interpretat de Jamie Foxx.

Trailer pentru White House Down: numai Channing Tatum il poate salva pe presedintele SUA in noul film al regizorului care a distrus de cele mai multe ori Casa Alba

 

Roland Emmerich s-a specializat in ultimii 17 ani sa distruga Casa Alba. Regizorul de origine germana a facut o arta din filme-catastrofa, in care Casa Alba devine una dintre tintele principale.


White House Down, cel mai recent film al sau promite un film de actiune exploziv.  Din primul trailer,  White House Down pare un film in stilul lui Greu de Ucis. Channing Tatum joaca rolul unui agent secret destinat sa-l apere pe seful statului american (Jamie Foxx) atunci cand un grup de teroristi reuseste sa captureze Casa Alba si sa-i faca pe toti cei prinsi in interior ostatici.

"Mereu glumesc si zic ca ar trebui sa aiba o placuta cu numele meu intr-una dintre camerele din Casa Alba. Sau portretul meu si sa scrie <<omul care a distrus de cele mai multe ori Casa Alba>>", a povestit amuzat regizorul Roland Emmerich pentru Huffington Post.

 

 

In 1996, Roland Emmerich le arata spectatorilor ce se intampla cand extraterestrii arunca in aer Casa Alba, in Independence Day. Apoi, 13 ani mai tarzi, cineastul propunea un alt scenariu catrastrofic, in care un tsunami radea de pe fata Pamantului Casa Alba in blockbusterul 2012. In aceasta vara, Emmerich va lansa White House Down, cu Channing Tatum si Jamie Foxx in rolurile principale. FIlmul seamana foarte mult si cu Olympus Has Fallen, care intra la inceputul lunii aprilie si in cinematografele din Romania.

 

Emmerich  a povestit ca pentru a crea decorurile din noul sau film, au pornit de la modelul real plus amintirile cineastului de cand a fost invitat de catre fostul presedinte, Bill Clinton, la Casa Alba pentru o proiecte speciala a blockbusterului Independence Day. Pentru White House Down, s-a construit o replica caree reprezenta 60% din marimea originalei cladiri, insa interiorul este creat dupa imaginatia cineastului: "Fiecare presedinte aduce modificari si o redecoreaza. Unele lucruri le-am scos, bucataria arata altfel, pentru ca exista o scena de actiune exploziva acolo".

 

 

Emmerich este incantat de noul sau film: "White House Down a avut parte de un scenariu cu multe parti foarte bune pentru un regizor. Are umor, personaje bine construite, iar in centrul povestii este relatia dintre Channing Tatum, un fost soldat care vrea sa ajunga in Serviciile Secrete, dar este respins, si presedintele SUA, jucat de Jamie Foxx."

 

Jamie Foxx (44 de ani) premiat cu Oscar pentru filmul Ray arata ca dublura lui Barack Obama in urmatorul filmul al lui Emmerich cunoscut pentru productii ca "The Day After Tomorrow" sau "Independence Day".  Filmul, cu un scenariu semnat de James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man),  se va lansa pe 28 iunie 2013. Actrita Maggie Gyllenhaal interpreteaza si ea rolul unui agent secret din garda presedintelui. Jamie Foxx este implicat in scene de actiune si se pare ca ii va calca pe urme lui Harrison Ford in "Air Force One" si va deveni un presedinte luptator, dupa cum arata primele imagini din trailer.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies