marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer Scary Movie 5: Cum reusesc Charlie Sheen, Lindsay Lohan si Ashley Tisdale sa parodieze seria Paranormal Activity si Black Swan

Cu patru luni inainte de lansarea oficiala, cei de la The Weinstein Company au oferit publicitatii primul trailer al filmului Scary Movie 5, film care ii aduce in prim plan pe Charlie Sheen si Lindsay Lohan.

Trailer Scary Movie 5: Cum reusesc Charlie Sheen, Lindsay Lohan si Ashley Tisdale sa parodieze seria Paranormal Activity si Black Swan

Aproape sapte ani au trecut de cand fanii seriei Scary Movie se bucurau de cea de-a patra parte. Asteptarea aproape ca a luat sfarsit, de ieri acestia putand sa-si faca o idee despre noul proiect regizat de Malcolm D.Lee (Soul Men, Undercover Brother).

 

Alaturi de Charlie Sheen si Lindsay Lohan, din distributia filmului mai fac parte Ashley Tisdale, Heather Locklear, Simon Rex si Erica Ash, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc 12 aprilie 2013.

 

Trailerul oficial ofera cateva indicii importante despre ceea tabloul actiuni, nu putini fiind cei care au marturisit ca filmul reprezinta o parodie a seriei Paranormal Activity, dar si a peliculei Black Swan. Rolul negativ al lui Ashley Tisdale, aparitia lui Heather Locklear drept o balerina insarcinata, dar si scenele pline de amuzament care ii are protagonisti pe Charlie sheen si pe Lindsay Lohan nu sunt decat cateva dintre momentele care fac ca Scary Movie 5 sa fie una dintr cele mai asteptate productii ale anului viitor.


 

Actiunea filmului aduce in prim plan trei dansatori - unul performer veteran si doi buni prieteni aflati la inceput de drum - care se intrec pentru a obtine rolul principal intr-o noua productie a unui regizor distant, ingamfat si obsedat de sex.

 

Dupa esecul pe care l-a avut cu Liz&Deck, Lindsay Lohan a creat o serie de probleme si in timpul filmarilor pentru Scary Movie 5. Actrita de 26 de ani a refuzat sa-l sarute pe Charlie Sheen, cel care interpreteaza rolul sotului ei. Aceasta a insistat ca regizorul sa scoata scena din film, insa pana la urma s-a ajuns la un compromis si a fost folosita o dublura. 

 

New York Post a scris ca Lindsay Lohan a vrut sa renunte la rol pentru ca o punea intr-o lumina nefavorabila, insa compania producatoare, Dimension Films, a ameninta ca o va da in judecata.



Fara sa fie deranjat de mofturile facute de Lindsay Lohan, Charlie Sheen pare sa se fi distrat de minune in timpul filmarilor pentru acest film, dovada fiind glumele care au fost inserate in scenariu. In timpul pe care cei doi il petrec in pat, Lindsay ii spune lui Charlie: "Sa facem asta repede! Trebuie sa ajung la judecatorie! Am o citatie pentru un accident pe care l-am facut cu masina". Dialogul continua in aceeasi nota amuzanta, raspunsul actorului din Anger Management fiind unul pe masura: "Sper sa nu conduci. Sunt pieton!".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies