marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth sacrifica totul pentru a salva omenirea in Thor: The Dark World: ce se va intampla in partea a doua a filmului de 450 de milioane de $

Dupa multe speculatii despre ce se va intampla in Thor: The Dark World, producatorii de la Disney au anuntat povestea l oficiala pentru partea a doua.

Chris Hemsworth sacrifica totul pentru a salva omenirea in Thor: The Dark World: ce se va intampla in partea a doua a filmului de 450 de milioane de $

De la Cavalerul Negru la Superman. Cele mai bune 10 filme cu super eroi

Chris Hemsworth isi reia rolul zelului tunetului, alaturi de Natalie Portman in rolul lui Jane Foster, Idris Elba si Tom Hiddleston, in rolul lui Loki. Sequelul va fi regizat de Alan Taylor, cunoscut pentru serialul Game of Thrones, dupa ce Kenneth Branagh nu s-a mai implicat in proiect.


Hemsworth a spus ca este foarte incantat de colaborarea cu Taylor: "Imi place foarte mult cum reuseste sa includa elemente realiste intr-o lume fantastica, asa cum o face in Game of Thrones. Si cred ca asta merita si Thor, povestea lui ramane ancorata in realitate, indiferent de cat de mitica este sau cat de SF devine.  Alan Taylor vrea sa il faca pe Thor un personaj credibil, nu un zeu".

 

Christopher Eccleston il va juca pe Malekith, care devine eroul negativ principal, in cea de-a doua parte.  Povestea zeului celor de la Marvel continua, intr-un mod si mai spectaculos.



Thor: The Dark World
continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbuna si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

Thor se va lansa pe 8 noiembrie 2013 si in Romania si va fi al doilea film Marvel lansat in 2013, dupa Iron Man 3, care va cuceri cinematografele pe 3 mai 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies