marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul de la The Master, cel mai controversat film al anului, te va lasa fara cuvinte

The Master, cel mai recent film al  regizorului Paul Thomas Anderson si-a lansat astazi primul trailer care este ridicat in slavi de fani si de presa de specialitate.

Trailerul de la The Master, cel mai controversat film al anului, te va lasa fara cuvinte

Numit cel mai controversat film al anului deoarce a fost prezentat ca o satira la adresa scientologiei cu toate ca Paul Thomas Anderson a negat acest lucru, filmul se anunta un candidat serios pentru Oscarurile din 2013.


Distribuit de The Weinstein Company, studiourile care au adus in cinematografe ultimele doua filme premiate cu Oscar, filmul va aduce cu siguranta interpretari de Oscar din partea lui Philip Seymour Hoffman si Joaquin Phoenix scrie Huffington Post. Filmul este o drama, ce are loc in anii `50, ce are ca subiect relatia dintre un intelectual cunoscut ca “the Master”, a carei organizatii bazate pe credinta incepe sa prinda in America si un tanar ce devine omul numarul un al sau.
 

Philip Seymour Hoffman joaca un intelectual carismatic care coaguleaza in jurul lui o miscare religioasa, in anii '50, impreuna cu un pierde-vara alcoolic (Joaquin Phoenix) care devine mana lui dreapta si incepe sa-si puna intrebari in legatura cu felul in care actioneaza mentorul sau extrem de manipulator.  Mihai Malaimare Jr. semneaza imaginea, Johnny Greenwood (Radiohead) – muzica, iar David Crank (Tree of Life), scenografia. The Master este primul film al lui Paul Thomas Anderson  la care acesta nu lucreaza cu Robert Elswit pentru imagine, colaborand in schimb cu Mihai Malaimare Jr.


 

Filmul The Master se lanseaza in SUA pe 12 octombrie in SUA. In Romania nu are inca o data de lansare stabilita.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies