marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer X-men:Apocalypse. Primul mutant din lume promite sa distruga omenirea

S-a lansat primul trailer pentru X-men: Apocalypse, urmatorul capitol din franciza cu mutanti si se anunta un film spectaculos, cu o poveste inedita, ce va aduce un nou personaj captivant.

Trailer X-men:Apocalypse. Primul mutant din lume promite sa distruga omenirea

X-men:Apocalypse va incheia trilogia inceputa cu X-men:First Class si introduce pe marile ecrane un alt celebru personaj din benzile desenate: Apocalypse, primul mutant din lume.

Primul trailer este facut foarte bine si le ofera fanilor exact cat trebuie pentru a nu le strica placerea de a afla povestea in cinema.
 

Astfel, in X-men:Apocalypse, mutantii, fie ca au luat-o pe directia raului sau au ales sa lupte de partea binelui,  vor fi nevoiti sa isi uneasca fortele in fata unui rau care ameninta cu disparitia rasei umane. De aceasa data, mutantul care trebuie sa aleaga intre bine si rau este Magneto (Michael Fassbender) care va cadea prada fortelor puternicului Apocalypse.
 

 

Oscar Isaac va juca rolul Apocalypse, eroul negativ ce da si numele viitorului capitol din seria cu mutanti. Starul american a avut o ascensiune interesanta in ultimii doi ani: anul trecut presa vuia despre faptul ca merita o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Inside Llewyn Davis", o poveste folk regizata de fratii Coen.
 

Povestea lui Apocalypse este interesanta: adevaratul lui nume este En Sabah Nur, ce se traduce ca "primul ales", ceea indica faptul ca el este primul om care s-a nascut cu gene de mutant. Tinand cont de mostenirea lui antica, este considerat extrem de puternic, asemeni unui zeu si le insusi se considera Dumnezeu.



X-men: Apocalypse
va intra in cinematografe incepand cu 27 mai 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies