marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul saptamanii. Matt Damon si Scarlett Johansson, in drama emotionanta We Bought a Zoo

Matt Damon si Scarlett Johanson joaca impreuna in "We Bought a Zoo", o drama emotionanta, regizata de Cameron Crowe. Trailerul lansat in urma cu cateva zile a devenit repede cel mai cautat din aceasta saptamana pe internet.

Trailerul saptamanii. Matt Damon si Scarlett Johansson, in drama emotionanta We Bought a Zoo

In film, Matt Damon joaca rolul lui Benjamin,un barbat vaduv, cu doi copii, care incearca sa schimbe ceva in viata sa. Acesta isi da demisia si se muta la tara, unde, cu toate econimiile stranse, cumpara o gradina zoologica aflata in paragina.


Ajutat de copiii sai si de angajatii gradinii (printre care si Ella Fanning), personajul jucat de Matt Damon va reusi sa puna pe picioare gradina zoologica. Dar mai mult de atat, Benjamin va reusi sa se puna pe picioare si sa lase durerea in urma, ajutat bineinteles, si de o femeie frumoasa, Scarlett Johansson.


Filmul va fi lansat in cinemtografele din SUA pe 23 decembrie si este considerat unul dintre marile favorite pentru Oscarurile din 2012.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies