marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Legendele de ieri traiesc prin actorii de astazi: 7 staruri care au uimit in acest an cu transformarile lor

2013 va fi un an plin de filme biografice interesante si care promit sa impresioneze cinefilii. Actori ca Nicole Kidman, Naomi Watts sau Anthony Hopkins au trecut prin niste transformari spectaculoase pentru a portretiza personaje celebre ca Printesa Grace Kelly, Printesa Diana sau Alfred Hitchcock.

Legendele de ieri traiesc prin actorii de astazi: 7 staruri care au uimit in acest an cu transformarile lor

 

 

GALERIE FOTO Cele mai tari transformari ale anului 2012  in filme

 

Interpretarea unor personjae reale populare este una dintre cele mai grele sarcini pentru un actor. In acest an, actori cu nume grele de la Hollywood au acceptat provocarea de a portretiza nume care au influentat si schimbat lumea pentru totdeauna.


Povestile fascinantului regizor Alfred Hitchcock sau a celor doua printese iubite de natiuni intregi, Lady Diana sau Grace Kelly, sunt aduse pe marile ecrane in filme impresionante. Anthony Hopkins, Sienna Miller, Naomi Watts, Nicole Kidman sunt doar cateva nume mari care au acceptat sa treaca prin chinurile a ore intregi de machiaj pentru a spune povesti incredibile.

 

 

Nicole Kidman promite sa fie stralucitoare in rolul Printesei Grace de Monaco. Primele imagini din film au fost lansate, iar fanii actritei au fost cuceriti de eleganta ei.


Povestea lui Grace Kelly, muza lui Alfred Hitchock in filme ca "Dial M for Murder", "Rear Window" sau "To Catch of Thief", este readusa la viata pe marile de regizorul Olivier Dahan, cunoscut pentru filmul "La vie en rose".


Pelicula biografica "Grace of Monaco" se va lansa in 2014 si ii mai are in distributie pe Paz Vega in rolul Mariei Callas si Roger Ashton-Griffiths in rolul lui Alfred Hitchcock. Filmul va urmari viata Printesei devenita actrita si se anunta a fi un proiect la fel de ambitios ca The King's Speech, marele castigator la Oscar in 2011.

 

Vezi aici cele mai tari transformari ale anului 2012  in filme


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies