marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: primele imagini cu noii eroi, cum arata actorii care continua franciza de 2.6 miliarde de $

Filmarile la cea de-a patra parte a seriei Transformers continua in Texas, de unde producatorii au oferit publicitatii o serie de imagini cu actorii principali.

Transformers 4: primele imagini cu noii eroi, cum arata actorii care continua franciza de 2.6 miliarde de $

 

Astfel, Jack Reynor si Nicola Peltz, dar si Mark Wahlberg apar in prim plan, in timp ce se afla pe platourile de filmare, alaturi de masinile de sute de  milioane de dolari.

 

 

Imbracata intr-o pereche de blugi si un tricou roz, Nicola Peltz apare alaturi de Jack Reynor, dupa ce pana acum au fost oferite imagini doar cu Autobut-urile si barbatii din film. Michael Bay e recunoscut pentru femeile frumoase pe care le introduce in filmele sale. El este cel care a facut-o celebra pe Megan Fox oferindu-i rolul feminin central in primele doua filme, iar in Transformers: Dark of The Moon a ales-o pe frumoasa Rosie Huntington-Whiteley, fotomodel si iubita lui Jason Statham.

 

Dar femeile frumoase nu vor lipsi nici din al patrulea film. Pe langa tanara Nicola Peltz, vor mai fi si alte actrite sau fotomodele prezente in film, dupa cum arata imaginile de la filmari.

 

 

 

 

 

La sfarsitul saptamanii, au fost lansate si primele imagini cu Mark Wahlberg  si Autobut-ul Sonic RC, asta dupa ce in ultimele saptamani au fost oferite publicitatii si imaginile cu Optimus Prime si Lamborgini Aventator, un bolid de 400.000 de dolari. La inceputul anului, regizorul Michael Bay a confirmat faptul ca lungmetrajul "Transformers 4" va fi primul film dintr-o noua trilogie pe care o va regiza in cadrul acestei francize cinematografice.

 

Transformers 4, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. In noul film, ce are ca data de lansare 27 iunie 2014, Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia.

 

 

 

Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4. Filmul inca nu are un titlu oficial, dar actiunea va avea loc la 4 ani dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon

 

Nicola Peltz, noua vedeta a seriei Transformers

 

Transformers 4 are ca data de lansare 27 iunie 2014.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies