marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 4: un irlandez de 22 de ani este noul star al francizei, cine il inlocuieste pe Shia LaBeouf si care e povestea noii trilogii

Regizorul Michael Bay a confirmat faptul ca Tranformers 4 film, ce va avea o distributie diferita de productiile anterioare, va fi debutul unei noi trilogii.

Transformers 4: un irlandez de 22 de ani este noul star al francizei, cine il inlocuieste pe Shia LaBeouf si care e povestea noii trilogii

Transformers 4, unul dintre cele mai asteptate filme din 2014 si-a mai adaugat un nou actor in distributie: Jack Reynor i se alatura lui Mark Wahlberg:


"Tocmai am angajat un nou actor pentru Transformers 4, ca sa joace alaturi de Mark Wahlberg. E vorba de Jack Reynor, un pusti irlandez care a venit in America cu doar 30 de dolari in buzunar. Destul de indraznet, nu-i asa? Pe bune, cine face asa ceva? Oricum, eu l-am remarcat intr-un film irlandez grozav, WHAT RICHARD DID.


Pustanul e adevarat.Transformers 4 nu e un reboot. Cuvantul asta a tot circulat pe internet. Filmul are loc la exact 4 ani dupa razboiul din Chicago. Povestea face o tranzitie foarte fireasca si acesta e motivul pentru care avem o distributie complet noua.


Acest Transformers va fi foarte diferit de precedentele. Ne imbarcam spre o noua trilogie" a declarat Michael Bay.

 

Jack Reynor are 22 de ani si din primele zvonuri ii va lua locul lui Shia LaBeouf, asa daca Michael Bay nu se razgandeste. Jack este nascut in Colorado insa a copilarit in Ifrlanda si joaca in filme de putina vreme. Actorul a atras atentia cu rolul din drama What Richard Did, regizata de Lenny Abrahamson

 

In urma cu cateva saptamani presa americana anunta ca tanara actrita, in varsta de 17 ani, Nicola Peltz le va calca pe urme fotomodelelor Megan Fox si Rosie Huntington-Whiteley cu rolul principal in Transformers 4, franciza robotilor masini care apara Pamantul de la distrugere. Insa actrita nu a fost confirmata de Michael Bay.

 

Filmarile pentru capitolul cu numarul 4  al francizei Transformers vor incepe in acest an: filmul e scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay. Primele trei filme ale francizei Transformers au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

 

Cele 3 filme ale francizei Transformers

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Distributie:  Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Regie: Michael Bay
Buget: 195 milioane de $
Incasari: 1,1 miliarde de $ ( cifre potrivit boxofficemojo.com)


Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 200 de milioane de $
Incasari:  836 de milioane de $

 


Transformers (2007)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 709 milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies