marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Transformers 3" a avut premiera la Moscova. Vezi aici cum s-au inghesuit fanii sa isi vada vedetele preferate

Fanii francizei "Transformers" s-au bucurat aseara de un eveniment incendiar ce a avut loc la Moscova, orasul ales pentru primul eveniment oficial "Transformers: Dark of the Moon".

Transformers 3 a avut premiera la Moscova. Vezi aici cum s-au inghesuit fanii sa isi vada vedetele preferate

Shia LaBeouf, regizorul Michael Bay, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel si Patrick Dempsey au fost toti prezenti pe covorul rosu.

Formatia Linkin Park, al carui cantec "Iridescent" face parte din coloana sonora a filmului, a sustinut un concert incendiar in fata a mii de fani veniti sa isi vada vedetele preferate din film. Atractia serii a fost bineinteles iubita lui Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley. Fotomodelul de la Victoria's Secret este cea care a inlocuit-o pe Megan Fox in al treilea film, dupa ce bruneta a fost data afara din cauza comentariilor neadecvate aduse la adresa regizorului Michael Bay.

Evenimentul a fost organizat inainte ca filmul sa aiba lansarea oficiala in cinematografe.

Din 1 iulie, filmul va putea fi vazut si in Romania.

 

Vezi video aici

 

http://www.youtube.com/watch?v=zVX_W-3kwpc




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies