marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformers 3, cel mai bun film din 2011 la lansare: vezi ce incasari a avut

Robotii  lui Michael Bay incheie in stil spectaculos trilogia Transformers. Filmul tine capul de afis in SUA unde a devenit productia cu cel mai bun debut in salile de cinema din 2011, scrie Reuters.

Transformers 3, cel mai bun film din 2011 la lansare: vezi ce incasari a avut

Transformers 3 care ii aduce pe ecrane pe Shia LaBeouf si Rosie Huntington-Whiteley a strans in primele zile de la lansare 97.6 milioane de dolari ( plus previewuri) si a urcat pe prima pozitie in clasamentul celor mai vizionate filme la deschidere in acest an.


Produs de studiourile Paramount Pictures  cu un buget estimat de 200 de milioane de dolari - povestea robotilor care se transforma in masini si lupta sa apere Pamantul i-a cucerit nu doar pe americani. Productia va bate recorduri si la nivel international.
 

Transformers 3: alta fata, aceeasi tabla, mai multe efecte. Citeste aici recenzia!


Hollywood Reporter scrie ca Tranformers 3 va strange 200 de milioane de dolari in prima saptamana in cinematografele nord americane.


Succesul sau a facut chiar ca multe din sali sa renunte la proiectiile 3D cu finalele de la Wimbledon in favoarea filmului care incheie trilogia. Aproape jumatate din cinematografele care anuntau ca vor difuza finalele de la tenis in weekend au renuntat la idee pentru Transfomers.

Ai vazut filmul? Cum ti s-a parut? Voteaza-l aici!

Si pentru ca este weekendul banilor - Walt Disney Pictures a atins in aceasta saptamana cu Piratii din Caraibe 4 pragul de 1 miliard de dolari incasari la nivel global. Este al doilea film din serie care reuseste aceasta performanta dupa Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest.


5 motive pentru a vedea Transformers 3!


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies