marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Treci în Noul An cu Bradley Cooper, Zach Galifianakis și Ed Helms în Marea Mahmureală

Las Vegas şi un mega party cu băutură şi femei. Ce se poate întâmpla rău după o băută cu prietenii?Multiple încurcături, situaţii neobişnuite şi apariţia inedită a lui Mike Tyson.

Treci în Noul An cu Bradley Cooper, Zach Galifianakis și Ed Helms în Marea Mahmureală
„Marea mahmureala“ (2009) este povestea lui Doug (Justin Bartha) şi a celor trei prieteni ai săi, Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis) și Stu (Ed Helms), care pleacă în Las Vegas pentru o noapte de pomină, cu două zile înainte de nunta lui Doug. După o beţie şi o petrecere a burlacilor din care nu îşi mai amintesc nimic, cei trei cavaleri de onoare constată cu stupoare că viitorul mire a dispărut fără urmă.
 
În schimb, în camera lor se afla un bebeluş în vârstă de aproximativ 6 luni, iar prin baie se plimba nestingherit un tigru. Fiind complet lipsiţi de indicii şi având foarte puţin timp la dispoziţie pentru a-l găsi pe Doug, care trebuie să ajungă în faţa altarului împreună cu aleasa inimii lui, cei trei petrecăreţi încearcă să-şi pună ordine în gânduri şi să îşi amintească unde şi-au petrecut noaptea precedentă.

 
Apariţia epidodică a fostului star al boxului Mike Tyson condimentează această comedie eternă a „băieţilor“. Mike Tyson a dezvăluit că a apărut în film pentru a-și finanța dependența de droguri și că era drogat cu cocaină atunci când și-a filmat scenele. Ulterior, Tyson a declarat că lucrul la film l-a convins să își schimbe stilul de viață.

 
Filmul „Marea mahmureală“ (2009)/„The Hangover“ este difuzat sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 23:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies