marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tatuajul lui Mike Tyson ar putea amana lansarea in cinema a comediei Hangover 2! Vezi motivul!

Premiera comediei The Hangover II e in pericol dupa ce artistul care l-a tatuat pe fata pe Mike Tyson, care apare in film, a dat in judecata studiourile Warner Bros.

Tatuajul lui Mike Tyson ar putea amana lansarea in cinema a comediei Hangover 2! Vezi motivul!

Fanii celebrei comedii care a avut deja premiera mondiala vinerea trecuta ar mai putea avea de asteptat pana ca filmul sa ajunga la cinema.

Programat pentru 26 mai pentru a-si face debutul in SUA, comedia cu Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms  ar putea fi amanta, scrie Hollywood Reporter.

Unul dintre cei mai celebri si premiati artisti de tatuaje din SUA - S. Victor Whitmill - cel care l-a tatuat pe fata pe Tyson - acuza studiourile Warner Bros ca nu i-au respectat drepturile de autor.

Concret, acesta s-a suparat dupa ce producatorii filmului au copiat tatuajul original al lui Whitmill facut pentru Tyson si l-a pus pe fata unui alt actor - Ed Helms.

 

Procesul incepe astazi in SUA iar fanii se tem ca data lansarii filmului ar putea fi amanata! In Romania comedia va ajunge in cinema, pe 3 iunie. Prima parte a filmului in regia lui Todd Phillips a strans incasari mondiale de 500 de milioane de dolari.

Vezi aici imagini de la premiera mondiala!


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies