marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trei cupluri își dezbat Dragostea la persoana a treia

Șase staruri își dau întâlnire în această drama romantică despre iubire și secrete.

Trei cupluri își dezbat Dragostea la persoana a treia
Filmul spune trei povești de dragoste interconectate, care au loc la Paris, New York și Italia (Roma și Taranto).
 
La Paris, Michael (Liam Neeson), un scriitor care și-a părăsit recent soția, pe Elaine (Kim Basinger), primește vizita iubitei sale, Anna (Olivia Wilde). Povestea explorează relația lor foarte complicată de tip on/off din cauza incapacității ei de a se implica, din cauza unui secret teribil.
 
La New York, Julia (Mila Kunis), o fostă actriță de telenovele devenită cameristă de hotel, este acuzată că i-a făcut rău fiului ei mic, acuzație pe care o neagă cu tărie. Ca urmare a acestor acuzații, el se află acum în custodia fostului ei soț, Rick (James Franco), care face tot ce-i stă în putință pentru a-l lua pe băiat de lângă ea. Între timp, ea încearcă cu orice preț să recâștige custodia fiului ei.

 
În Roma și Taranto, Scott (Adrien Brody), un om de afaceri american aflat într-o călătorie în Italia, se îndrăgostește de o femeie rromă, Monika (Moran Atias). Scott este inevitabil atras într-un complot în care încearcă să o elibereze pe fiica Monicăi, care a fost răpită de un gangster italian în orașul Taranto și este ținută pentru răscumpărare. Emoțiile sunt la cote înalte, în timp ce spectatorul și Scott se întreabă dacă este vorba de o înscenare sau nu.


 
Filmul „Dragoste la persoana a treia”/„The Third Person” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 22.30.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies