marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Văduva lui Patrick Swayze a rememorat ultimele zile ale actorului înainte de moarte

Starul din filme precum „The Hard One” și „Ghost: Shadow of Love” avea 57 de ani când a murit de cancer pancreatic.

Văduva lui Patrick Swayze a rememorat ultimele zile ale actorului înainte de moarte
În urmă cu 15 ani, Patrick Swayze a murit după ce s-a confruntat cu o luptă grea cu cancerul pancreatic, diagnosticat în 2008, în timp ce lucra la serialul TV „The Beast”.
 
Actorul, dansatorul și cântărețul american, care a excelat în cinematografia de la Hollywood pentru rolurile sale principale din filme precum „The Tough Guy”, „Ghost: The Shadow of Love” și „Point Break”, printre altele, avea 57 de ani. Cancerul pancreatic cu care fusese diagnosticat era în stadiul IV. Cu doar 5% șanse de supraviețuire, Swayze a fost operat de urgență după ce boala s-a extins la stomac, iar o parte din stomac i-a fost extirpată.
 
Dar asta nu a fost tot, specialiștii au efectuat mai multe teste și au descoperit că și ficatul îi era invadat, așa că a decis să își ia rămas bun de la cei dragi. Astăzi, văduva sa, Lisa Niemi Swayze, și-a amintit de el, vorbind despre ultimele sale zile înainte de a muri.


 
Prin intermediul podcastului lui Amy Robach și T.J. Holmes, Lisa Niemi a povestit că diagnosticul de cancer pancreatic a fost o lovitură devastatoare pentru amândoi. „Când a aflat prima dată că are cancer pancreatic, s-a întors spre mine și mi-a spus: «Sunt un om mort»”, și-a amintit ea. Lisa a contactat-o pe cumnata ei, care este oncolog, pentru a găsi la timp opțiuni de tratament. „Am rămas foarte pozitivi în legătură cu totul, dar vă spun ceva, a fost ca și cum am trăit într-un coșmar total 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.”
 
Ea a povestit că o dată, când se aflau la ferma lui din New Mexico, se plimbau și era o zi frumoasă: „S-a uitat la mine cu lacrimi în ochi și mi-a spus: «Vreau să trăiesc»“, dar soarta i-a luat această oportunitate la aproape un an după ce a fost diagnosticat.



 

Cinci ani mai târziu, Lisa s-a recăsătorit și a fost aspru criticată pentru că a încercat să își continue viața personală după moartea lui Patrick. „Da, am primit multe critici. Era ceva de genul: «Cum îndrăznești?». Sunt unii fani destul de înrăiți ai lui Patrick care cred că sunt rea sau pur și simplu nu-l plac pentru că am fost căsătorită cu el“, a spus ea. În ciuda comentariilor negative, ea și-a apărat dreptul de a-și regăsi dragostea și de a trăi pe deplin, indiferent de opinii. „Viața este prea scurtă pentru a nu găsi dragostea și este prea lungă pentru a fi singur“, a declarat odată Swayze, iar Lisa a spus: „Putea fi dificil uneori, dar vă spun ceva, majoritatea oamenilor din jurul lui nu a văzut niciodată acea latură dificilă și l-a adorat absolut.“

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies