marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trilogia familiei Focker își trăiește punctul de maximă intensitate în ultima parte, O familie de coșmar

Ben Stiller și Robert De Niro se reîntâlnesc pentru o ultimă rundă de umor de bună calitate.

Trilogia familiei Focker își trăiește punctul de maximă intensitate în ultima parte, O familie de coșmar
După ce i-am cunoscut în „Un cuscru de coșmar“/„Meet the parents“ (2000) și i-am urmărit în „Doi cuscri de coșmar“/„Meet the Fockers“ (2004), credeam că relația dintre ginerele Greg Focker (Ben Stiller) și socrul Jack Byrnes (Robert De Niro) va fi ceva mai destinsă. Dar, în ultima parte a trilogiei umoristice, „O familie de coșmar“/„Little Fockers“ (2010), apar în peisaj și micii Focker, respectiv nepoțeii, care îi dau complet lumea peste cap fostului agent secret Jack Byrnes.
 
Realizat la 10 ani după al doilea film, cea de-a treia parte beneficiază și de prezența actorilor Jessica Alba, Laure Dern, Harvey Keitel și Kevin Hart.

 
Mai scump decât celelalte două filme, „O familie de coșmar“/„Little Fockers“ a avut un buget de 100 de milioane de dolari (primul a avut 55 de milioane de dolari, iar al doilea 80 de milioane de dolari), reușind să adune 330 de milioane de dolari ca venituri. Din acest punct de vedere, „Doi cuscri de coșmar“/„Meet the Fockers“ (2004) a fost mai productiv, aducât peste 500 de milioane de dolari la box-office.


 
Filmul „Doi cuscri de coșmar“/„Meet the Fockers“ (2004) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies