marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

True Blood se incheie definitiv in 2014, cu sezonul 7: cele mai sangeroase morti din serialul cu vampiri devenit fenomen mondial

Unul dintre cele mai iubite seriale din lume se apropie de final. HBO a anuntat marti ca urmatorul sezon al dramei cu vampiri "True Blood", adaptata dupa romanul lui Charlaine Harris, va si ultimul. Astfel, serialul se va incheia dupa 7 sezoane.

True Blood se incheie definitiv in 2014, cu sezonul 7: cele mai sangeroase morti din serialul cu vampiri devenit fenomen mondial

 

 

GALERIE FOTO Cele mai sangeroase morti din True Blood

 

 

Intr-un interviu acordat celor de la The Hollywood Reporter, presedintele de programare al HBO a declarat ca „True Blood a fost unul din show-urile definitorii ale HBO.” Insa, audienta scazuta si plangerile fanilor cu privire la poveste i-au determinat pe producatori sa incheie serialul.

 

 

„Alan Ball a preluat cartile lui Charlaine Harris, a format o distributie de exceptie condusa de Anna Paquin in rolul lui Sookie Stackhouse si a pus la cale un spectacol care i-a condus pe fani intr-o calatorie de neuitat. Cu ocazia celui de-al saselea sezon, Alan a predat stafeta lui Brian Buckner care a condus scenaristii si actorii distributiei printr-un sezon spectaculos si care va avea grija sa ne delecteze si cu al saptelea si ultimul sezon al productiei. Impreuna cu miile de fani ne vom lua la revedere de la locuitorii din Bon Temps dar abia astept sa vad rezultatul muncii pentru acest ultim sezon care se anunta a fi fantastic.” au spus cei de la HBO intr-un comunicat oficial.

 

 

Alan Ball care a renuntat la pozitia de lider al productiei apreciaza cartile lui Charlaine spunand ca „atunci cand i-am citit cartile am vazut imediat potentialul pentru o productie de exceptie. Apoi scenaristii nostri, cei din distributie si restul echipei i-au adus lumea la viata intr-o maniera care mi-a intrecut orice asteptare. Sunt recunoscator celor de la HBO pentru ca au fost parteneri si colaboratori in adevaratul sens al cuvantului si desigur publicului care si-a petrecut noptile de duminica impreuna cu noi in Bon Temps.”

 

 

Buckner, cel care va realiza sezonul final al seriei a declarat: „ma simt extrem de mandru sa fac parte din familia True Blood inca de la inceput. Pot garanta ca nu exista in lume echipa si actori mai muncitori si mai talentati ca cei de aici si as vrea cu aceasta ocazie sa le multumesc din suflet pentru dedicarea si tenacitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor si cu atat mai mult anul acesta in care am avut un rol de impact as putea spune in realizarea show-ului. Multumesc deasemenea celor de la HBO pentru suportul continuu si desigur lui Alan Ball al carui geniu ne-a provocat pe toti sa intram in aceasta aventura numita True Blood. Nu in cele din urma, multumesc fanilor care au stat aproape de noi episod dupa episod. Pe masura ce ne indreptam catre ultima noastra plimbare prin Bon Temps impreuna, vom face tot posibilul sa aducem povestea lui Sookie catre un final incarcat de imaginatie si desigur amuzament.”

 

 

Drama True Blood e catalogata ca al treilea cel mai vizionat serial marca HBO, dupa The Sopranos si Game of Thrones. Avand in vedere finalul celui de-al saselea sezon, care dezvaluie o noua alianta intre oameni si vampiri, Buckner a declarat „ma asteptam ca seria sa mai dureze macar unul-doi ani. Va fi desigur un anunt HBO; nu am niciun raspuns nici eu, din contra , cer unul. Vreau sa stiu daca ceea ce voi filma va fi ultimul sezon sau nu si sper sa primesc acest raspuns. Cred ca seria va avea succes atata timp cat fanii vor fi interesati de subiect."

 

 

 

 

Serialul care i-a transformat in staruri pe Anna Paquin, Stephen Moyer si Alexander Skarsgard s-a bucurat de un succes imens inca de la lansarea sa in 2008. Serialul "True Blood" inregistreaza cote de audienta impresionante, fiind urmarit in fiecare saptamana de 5 milioane de telespectatori in Statele Unite si de 12,6 milioane de telespectatori pe plan mondial. Serialul a primit 12 nominalizari la premiile Emmy si a castigat un Glob de Aur.

 

 

 

 


Gratie unui om de stiinta japonez care a inventat sangele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monstri in cetateni obisnuiti. Seria o prezinta pe chelnerita Sookie Stackhouse (Anna Paquin), care se simte in siguranta in preajma vampirilor. Ea priveste cu bunavointa si integrarea vampirilor - mai ales cand vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atragator, de 173 de ani, care hoinareste prin lume. Dar de indata ce Sookie va fi atrasa intr-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill in Bon Temps, toleranta ei va fi pusa la incercare. Lucrurile se complica cand in relatia celor doi se implica de-a lungul sezoanelor seducatorul serif viking al vampirilor - Eric Northman (Alexander Skarsgard ) si cuceritorul varcolac Alcide Herveaux (Joe Manganiello).

 


Serialul a fost in centrul multor controverse si in acelasi timp si-a castigat o baza impresionanta de fani la nivel mondial datorita scenelor de sex si nuditate care au ajuns un fel de trademark al show-ului.

 

 

 

"Pentru mine, vampirii inseamna sex. Nu inteleg o poveste cu vampiri care predica abstinenta. Nu ma intereseaza elevii de liceu. Ii gasesc iritanti si dezinformati. Scenele de sex si nuditate din film nu sunt create doar pentru audienta. Este vorba mai degraba de personaje, de relatiile dintre ele, iar actorii sunt foarte buni si sunt perfect constienti de faptul ca interpreteaza un rol" declara Alan Ball.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies