marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

True Detective si-a gasit eroii pentru sezonul 2 ? Colin Farrell si Taylor Kitch, doriti in rolurile principale in urmatorul sezon

Fanii asteapta cu nerabdare sa afle cine vor fi numele confirmate pentru sezonul 2 din serialul True Detective. Primul sezon i-a avut in rolurile principale pe Matthew McConaughey si Woody Harrelson si a fost extrem de bine primit, fiind laudat pentru drama, intensitate si interpretari reusite.

True Detective si-a gasit eroii pentru sezonul 2 ? Colin Farrell si Taylor Kitch, doriti in rolurile principale in urmatorul sezon

Dupa mai multe zvonuri, presa straina da ca sigure doua nume noi care ar putea deveni eroii principali: Colin Farrell si Taylor Kitch. Conform presei americane, McConaughey si Harrelson nu se vor intoarce, asa ca cei de la HBO trebuie sa gaseasca inlocuitori si un nou story.
 

Cei de la The Independent scriu ca cel mai aproape de negocieri este nimeni altul decat Colin Farrell, iar din spate vine si Taylor Kitsch. In urma cu ceva timp, se zvonea ca al doilea sezon va avea 3 personaje centrale, doua masculine si unul feminin, si din lista de posibili candidati era Jessica Chastain. Insa actrita a infirmat zvonul.

 

 

Acum, cei de la HBO nu au comentat nimic despre aceste zvonuri, insa in cateva saptamani ar trebui sa ofere public informatii despre cine vor fi eroii din True Detective.

 


Colin Farrell
are o cariera destul de interesanta in spate, in care a imbinat filme populare, cu drame si roluri interesante, asa ca alegerea lui ar putea fi una inspirata. Insa, daca va primi rolul, Taylor Kitch ar trebui sa surprinda pentru ca publicul sa-l indrageasca. Momentan, rolurile lui vizibile au fost in Battleship, Savages sau John Carter, trei filme nu foarte bine primite de critici sau fani.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies