marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tu alegi filmul de luni!

Telespectatorii aleg ce văd la televizor! „Kung Fu Yoga“, „The Other Guys“ sau „Panic Room“?

Tu alegi filmul de luni!
Pro Cinema te provoacă să alegi singur ce vrei să vezi la TV! În fiecare săptămână, ai șansa să votezi ce peliculă vrei să urmărești luni seară, de la 20:30, prin scanarea codului QR de pe ecran sau prin accesarea platformei procinema.ro/alegefilmul, unde poți opta pentru una dintre cele trei pelicule disponibile. 
 
Dacă luni, 10 iulie, telespectatorii au optat pentru „Duplex“, pentru seara de luni, 17 iulie, cei de acasă pot alege unul dintre filmele: „Kung Fu Yoga“, „The Other Guys - Agenţii de rezervă“ și „Panic Room - Camera de refugiu“
 
Iubitorii de filme de acțiune pot opta pentru „Kung Fu Yoga“, o peliculă plină de suspans și adrenalină. Producția a fost un succes de box-office în China, unde a devenit cel mai profitabil film produs de Jackie Chan și unul dintre primele zece pelicule cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Firul narativ urmărește aventura lui Jack, maestru în kung-fu și profesor de arheologie, și a echipei sale în goana după o comoară pierdută. În misiunea lor, protagoniștii au parte de multe conflicte, ambuscade și peripeții. 
 
Telespectatorii au posibilitatea de a alege „The Other Guys - Agenţii de rezervă“, un film de acțiune care se concentrează pe patru detectivi, personaje interpretate de cunoscuții actori Dwayne Johnson, Will Ferrell, Mark Wahlberg și Samuel L. Jackson. Aceștia se vor afla în cursa pentru rezolvarea unei crime neobișnuite, ce pare a fi șansa lor de a se propulsa în carieră. Rămâne de văzut dacă vor reuși să dea de cap misterului din spatele asasinatului. 
 
Cei care preferă filmele thriller pot vota „Panic Room - Camera de refugiu“, care urmărește povestea unei mame (Jodie Foster) și a fiicei sale (Kristen Stewart) care se vor muta într-o nouă casă, dotată cu o cameră de refugiu. Trei bărbați le vor tulbura liniștea și vor face tot posibilul să ajungă în spațiul în care cele două se vor adăposti.


Tu ce alegi? Intră aici și votează-ți filmul preferat.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies