marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Uite cum arată acum starul din Nemuritorul, Christopher Lambert

Actorul a fost prezent la premiera filmului „Wolfs” de la Festivalul de Film de la Veneția.

Uite cum arată acum starul din Nemuritorul, Christopher Lambert
Christopher Lambert a fost invitat la Festivalul de Film de la Veneția pentru a primi un premiu onorific la Lido. Actorul, celebru pentru roluri emblematice precum cele din „Greystoke”, „Subway” și „Nemuritorul”/„Highlander”, are acum 67 de ani.
 
„Este a doua oară pentru mine, după „White Material” de Claire Denis, când ajung la Veneția”, s-a destăinuit el într-un interviu acordat celor de la „Corriere della Sera”. „Prima oară a fost în 2009. Îmi place Lido pentru că nu are haosul pieței, este singurul mare festival unde mergi doar pentru filme. Dar nu am nimic împotriva covorului roșu, îmi place să mă întâlnesc cu fanii”.



Christopher Lambert a lucrat și cu regizori italieni, precum Sergio Gobbi, pe care și-l amintește cu drag: „Sergio Gobbi, totuși, era activ în Franța și «Ciao, les mecs» a fost filmat în Franța. Îmi place cinematografia italiană, Sergio Leone a reinventat cinematografia, am lucrat cu Ferreri în „Te iubesc” și cu Salvatores în „Nirvana”, incredibil din punct de vedere vizual, imaginativ, mi-ar plăcea un alt film cu el. Îmi place spiritul pozitiv al italienilor, ei nu sunt ca parizienii, care se plâng mereu”.


 

Întrebat de marile sale roluri, care dintre ele îi este cel mai drag, Christopher Lamber a spus: „Pentru gustul meu personal, inima îmi bate pentru «Greystoke» și «Subway». În „Highlander”, îmi amintesc că încă vorbeam engleza academică și primitivă”.


 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

(P) Ghidul Bărbatului Modern: Definește-ți Stilul Personal

Modul în care te prezinți poate spune multe despre cine ești. Stilul personal este despre a arăta bine și a te simți bine în pielea ta. Pentru un tânăr care își dorește să-și definească stilul, acest ghid îți va oferi sfaturi practice și ușor de urmat pentru a-ți construi o imagine care să te reflecte cu adevărat.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies