marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultima dragoste a Printesei Diana: noul trailer pentru Diana dezvaluie povestea de iubire dintre ea si doctorul pakistanez

Cel mai recent trailer pentru viitorul film biografic despre Printesa Diana ofera o privire mai atenta in cotloanele mai putin cunoscute din viata acesteia, unul dintre ele fiind relatia secreta dintre printesa si un doctor pakistanez. In noile imagini apar Naomi Watts in rolul Dianei si Naveen Andrews, in rolul doctorului pakistanez.

Ultima dragoste a Printesei Diana: noul trailer pentru Diana dezvaluie povestea de iubire dintre ea si doctorul pakistanez

 

Alaturi de actrita australiana Naomi Watts, care o interpreteaza pe "Printesa inimilor", in noile imagini apare si Naveen Andrews in rolul lui Hasnat Khan, ultimul barbat pe care aceasta l-a iubit, scrie dailymail.co.uk. Filmul reproduce imagini clasice ale Dianei ramase in memoria societatii, concentrandu-se pe ultimii doi ani din viata printesei de Wales, perioada in care si-a continuat munca de caritate, sustinand victimele SIDA si activand alaturi de Crucea Rosie in campanii impotriva minelor antipersonal.

 

 

 

 


Mai putin faimoasa este relatia ei cu un doctor cardiolog, poveste pe care noul trailer o aduce in atentia publicului. Alaturi de actrita australiana Naomi Watts, care o interpreteaza pe "Printesa inimilor", in noile imagini apare si Naveen Andrews in rolul lui Hasnat Khan, ultimul barbat pe care aceasta l-a iubit, scrie dailymail.co.uk.
 

 

 


Filmul reproduce imagini clasice ale Dianei ramase in memoria societatii, concentrandu-se pe ultimii doi ani din viata printesei de Wales, perioada in care si-a continuat munca de caritate, sustinand victimele SIDA si activand alaturi de Crucea Rosie in campanii impotriva minelor antipersonal.
Mai putin faimoasa este relatia ei cu un doctor cardiolog, poveste pe care noul trailer o aduce in atentia publicului.

 

Sfarsitul relatiei cu medicul cardiolog este urmat de aventura cu Dodi Fayed, prezentata mai degraba ca o incercare de a trece de sentimentele pentru Hasnat decat ca o relatie serioasa. Potrivit datelor istorice, Dodi, interpretat de Cas Anvar, a fost ultimul barbat pe care Diana l-a intalnit inaintea accidentului din 1997 in urma careia aceasta si-a pierdut viata.

 

 

Naomi Watts                                                                Printesa Diana

 

Regizat de Oliver Hirschbiegel, cel care a semnat si regia peliculei "Downfall", o portretizare a ultimelor zile din viata lui Adolf Hitler, si cu un scenariu de dramaturgul Stephen Jeffreys, filmul este programat sa intre in cinematografele din Marea Britanie pe 20 septembrie, pe 10 octombrie ajungand pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies