marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ultimul sezon din “Breaking Bad”, in premiera pe Voyo.ro, imediat dupa lansarea din SUA, din 12 august    

Din 12 august, de la ora 20:00, abonatii Voyo.ro vor putea sa urmareasca, in premiera pe tara, partea a doua a sezonului cinci si ultimul al serialului “Breaking Bad – Pe cai gresite” la numai cateva ore distanta dupa difuzarea in Statele Unite.

Ultimul sezon din Breaking Bad , in premiera pe Voyo.ro, imediat dupa lansarea din SUA, din 12 august

   
Aventurile explozive prin care trece Walter White, interpretat de Bryan Cranston si transformarea sa dintr-un barbat obisnuit intr-un lider al lumii interlope, carisma personajului si surprinzatoarele rasturnari de situatie au facut ca “Breaking Bad – Pe cai gresite” sa se impuna cu autoritate printre iubitorii filmului de pretutindeni. Votat patru ani la rand cel mai bun program tv al anului, de trei ori nominalizat la Globul de Aur si castigator a sapte premii Emmy, pe langa alte 35 de nominalizari, “Breaking Bad – Pe cai gresite” a impus un nou tip de erou si a cucerit prin mixul dintre comedia neagra si scenele explozive.
   

 

 

PREMIERA si EXCLUSIV in Romania. Luni, 12 august, ora 20.00 - incepe la Voyo ultima serie din Breaking Bad. Vezi cel mai premiat serial la o zi dupa lansarea din Statele Unite!

 


De-a lungul celor cinci sezoane ale “Breaking Bad – Pe cai gresite”, care inca pot fi urmarite pe Voyo.ro, fanii serialului au fost martorii “reactiei chimice” care se petrece cu Walter White: frustrarile zilnice si perspectiva unei morti iminente il aduc pe acesta in fata concluziei ca, daca viata nu ti-a oferit ceea ce ai asteptat, trebuie sa-I smulgi cu orice pret ceea ce crezi ca ti se cuvine.
   

 

 

Sezonul final din “Breaking Bad – Pe cai gresite”, o surpriza chiar si pentru actori! Dupa cum marturisesc atat Vince Gilligan, creatorul serialului, cat si o parte dintre actori, in ultimele opt episoade din “Breaking Bad – Pe cai gresite” “se dezlantuie iadul”!
   


Cele opt episoade ale ultimului sezon, care vor putea fi urmarite de abonatii Voyo.ro imediat dupa difuzarea acestora in Statele Unite, “urmeaza o traiectorie pe care n-am mai experimentat-o pana acum”, spune Bryan Cranston, protagonistul serialului.
   


“Este devastator, un adevarat carnagiu”, e de parere si Laura Fraser, actrita care interpreteaza rolul Lydiei, in timp ce Betsy Brandt, care interpreteaza rolul Mariei, dezvaluie: “De cate ori citeam o noua parte din scenariu exclamam Doamne, Dumnezeule! I-am si spus la un moment dat lui Vince ca e un ciudat dus cu capul!” Insa creatorul serialului, Vince Gilligan, nu s-a simtit ofensat de aceste remarci, ci a promis atat actorilor, cat si fanilor serialului ca ultimele opt episoade din “Breaking Bad – Pe cai gresite” vor fi nu “senzationale, ci mult dincolo de senzational!”
   


Abonatii Voyo pot urmari serialele preferate oriunde s-ar afla, atat pe laptop sau PC, cat si pe aplicatiile dedicate de iPad, iPhone, Android sau Smart TV.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies