marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Un film uimitor in care Joaquin Phoenix are o interpretare de Oscar. Primele reactii starnite de The Master, un film-tabu despre scientologie

Pelicula "The Master”, a lui  Paul Thomas Anderson este filmul surpriza al Festivalului de la Venetia 2012 si va fi prezentat in aceasta toamna si la Festivalul de la Toronto. The Master a tinut saptamana trecut o vizionare "secreta" pentru un numar restrans de critici care au fost incantati de ce au vazut, scrie The Playlist .

Un film uimitor in care Joaquin Phoenix are o interpretare de Oscar. Primele reactii starnite de The Master, un film-tabu despre scientologie


Despre aceasta pelicula cu Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix si Amy Adams s-a vorbit mult, el fiind definit ca un film-tabu despre scientologie.

Regizorul si scenaristul Paul Thomas Anderson merita un Oscar pentru cel mai bun film acum 5 ani, cand a realizat There Will be Blood. Atunci a avut concurenta serioasa si desi are  5 nominalizari Oscar, nu a castigat nicio statueta. Noul film are in centru relatia dintre om carismatic, dar controversat, care a pus temeliile unui cult puternic in America cu cel care i-a devenit mana dreapta. Filmul ajunge in aceasta toamna la doua festivaluri importante: cel de la Venetia si cel de la Toronto.


Saptamana trecuta, pelicula a putut fi urmarita de o parte a criticilor intr-o vizionare "secreta" iar reactiile au fost pe masura asteptarilor. Criticul Jeff Wells de la Hollywood Elsewhere a numit The Master un film uimitor in care Joaquin Phoenix are o interpretare de Oscar, scrie The Playlist .

Noua productie a lui Paul Thomas Anderson, The Master a fost impins de la spate sa iasa pe marile ecrane mai devreme, odata cu valvataia starnita de mariajul esuat al sotilor Tom Cuise si Katie Holmes. Distribuitorii de la Weinstein Co. au decis sa mute pelicula de la lansarea pe 12 octombrie pe 14 septembrie. Inainte de a ajunge in alte parti ale lumii sau chiar ale Statelor Unite, pelicula de inspiratie scientologica va face o oprire destul de lunga in New York, acolo unde va avea o premiera mai indelungata, de pe 14 septembrie si pana pe 21 septembrie.

Pentru a face loc promovarii peliculei The Master, casa de productie Weinstein Co. va amana lansarea filmului Killing them Softly in care starul este Brad Bitt catre data 19 octombrie.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies