marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unbroken: urmatorul film regizat de Angelina Jolie, cu un scenariu scris de fratii Coen, va fi lansat pe 25 decembrie 2014

Unbroken, cel de-al doilea lungmetraj care va fi regizat de actrita americana Angelina Jolie, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014, informeaza site-ul publicatiei Le Nouvel Observateur.

Unbroken: urmatorul film regizat de Angelina Jolie, cu un scenariu scris de fratii Coen, va fi lansat pe 25 decembrie 2014

Dupa "In the Land of Blood and Honey" (2011), salutat de criticii de specialitate, Angelina Jolie a luat hotararea sa revina in spatele camerei de filmat pentru un nou proiect regizoral, "Unbroken", afirma site-ul Deadline.com.
"Unbroken", adaptat dupa bestseller scris de Lauren Hillenbrand, va descrie viata lui Louis (Louie) Zamperini, un locotenent din aviata americana - US Air Force.

 


Acest veteran de razboi s-a inrolat in armata americana in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa ce a participat la Jocurile Olimpice de la Berlin in 1936. In 1943, bombardierul sau s-a prabusit in Oceanul Pacific si a lasat in urma doar trei supravietuitori. Acestia au plutit in deriva timp de 47 de zile pe o pluta improvizata inainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luati prizonieri. Zamperini, care traieste si are varsta de 96 de ani, a fost inchis doi ani in mai multe lagare, in care a fost torturat de gardienii sai japonezi.

 


Angelina Jolie o oferita si o declarate pentru cei de la Deadline.com: "Am avut privilegiul de a petrece mult timp in compania lui Louie Zemperini, care se numara printre eroii mei, si acum - sunt mandra sa o spun - si printre prietenii mei".

 


Scenariul filmului "Unbroken" a fost scris de fratii Coen, pe baza unei prime schite scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini va fi interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut gratie serialului britanic "Skins". Filmarile vor debuta la sfarsitul lunii septembrie, iar pelicula va fi produsa de studiourile Universal Pictures.

 


  Angelina Jolie, care a castigat premiul Oscar pentru rol secundar, in 2000, cu rolul din "Tinerete furata/ Girl, Interrupted", a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft" si a jucat in multe productii cu succes la public, precum "Domnul si doamna Smith", "Speranta moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari in 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" si "Kung Fu Panda". Ea a debutat ca regizor in 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur anul trecut, la categoria "cel mai bun film strain".

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies