marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie a revenit pe platourile de filmare la cateva luni dupa operatia de mastectomie: actrita regizeaza un nou film

Angelina Jolie revine pe platourile de filmare, dupa interventia de dubla mastectomie pe care a suferit-o la inceputul anului. Actrita isi continua cariera de regizoare cu o noua productie.

Angelina Jolie a revenit pe platourile de filmare la cateva luni dupa operatia de mastectomie: actrita regizeaza un nou film

Actrita in varsta de 38 de ani a fost surprinsa de fotografi pe aeroportul din Hawaii, unde a mers pentru a lucra la noul film pe care il regizeaza, "Unbroken", scrie dailymail.co.uk. Vedeta a fost insotita de doi dintre baietii sai, Maddox si Pax, insa lor li se va alatura si restul familiei, pentru opt saptamani, cat vor dura filmarile.


Noul film al Angelinei Jolie este bazat pe romanul scris de Laura Hillenbrand despre Louis Zamperini, olimpicul devenit prizonier in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Angelina Jolie a luat la începutul acestui an decizia de a suporta o dublă mastectomie, dupa ce medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% de a se imbolnavi de cancer mamar si un risc de 50% de a dezvolta cancer ovarian.

 

Vedeta americana, in varsta de 38 de ani, a fost diagnosticata cu gena BRCA1, considerata vinovata de o crestere dramatica a riscului de cancer. Potrivit presei americane, Angelina Jolie va astepta pana la varsta de 40 de ani inainte de a suporta si o interventie de extirpare a ovarelor.


Mama ei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian in 2007 la varsta de 56 de ani. Aceeasi boala a rapus-o si pe bunica actritei, Lois Bertrand, la varsta de 45 de ani, dar si pe strabunica vedetei, Virginia Gouwens, la varsta de 53 de ani.

Debbie Martin - sora lui Marcheline, matusa actritei Angelina Jolie - a murit de cancer mamar luna trecuta, la varsta de 61 de ani.

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies