marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cele mai fascinante personaje din trilogia The Hobbit. Cum arata in realitate actorul care l-a jucat pe Azog. FOTO

Manu Bennett a reusit sa creeze un personaj captivant si infricosator in trilogia The Hobbit, unde l-a jucat pe Azog. 

Unul dintre cele mai fascinante personaje din trilogia The Hobbit. Cum arata in realitate actorul care l-a jucat pe Azog. FOTO

Manu Bennett a debutat in industria de film in 1993, in diverse productii de televiziune pentru Noua Zeelanda. Insa, acesta a atras atentia in serialul Spartacus, unde l-a jucat pe Crixus. Actorul de 43 de ani le-a povesti celor de la Empire cum a pus mana pe rolul din The Hobbit.

 

"Eram spre finalul serialului Spartacus si ma gandeam cum o sa reusesc sa depasesc aceasta realizare. O sa ajung intr-un serial cu doctori sau unul politist? Mi-era teama, eram obisnuit sa vin zi de zi la munca, imi placea sa vin in arena si sa fiu inconjurat de 1000 de soldati. Si brusc am primit un telefon din Noua Zeelanda, de la Peter Jackson. El distribuise deja pe cineva in rolul lui Azog, dar cand a ajuns la montaj, nu i s-a parut suficient de convingator. Eu fusesem deja la auditie si s-au gandit la mine. Inca filmam la ultimele 3 episoade asa ca a trebuit sa zburam in weekenduri pana in Wellington. Treceam de la costumul de gladiator la ecranul verde".

Azog are si un fiu, orcul Bolg, care  apare in urmatoarele doua filme. Bennett a oferit cateva detalii si despre acest nou personaj din trilogia lui Jackson. "Nu pot sa va spun foarte multe, insa stiu ca actorul care-l joaca pe Bolg trebuia intial sa joace rolul lui Azog. Il cunosc, pentru ca am invatat la aceelasi liceu, in Newcastle, Australia. Intr-o zi, am fost de fata cand unii dintre colegii mai mari il tachinau si se luau de el ca era foart slab si inalt. Cred ca atunci s-a schimbat totul. Apoi a ajuns intr-o singura luna in echipa de rugby. Am fost surprins sa il vad la filmari, dar ne-am bucurat. Atunci a decis si Peter sa inversam rolurile".

 

 

The Hobbit: An Unexpected Journey a fost unul dintre marile succese de box-office, reusind sa treaca de pragul de 1 miliard de dolari incasari la nivel global. Povestea are loc inainte de evenimentele din seria Lord of The Rings. Bilbo Baggins (Martin Freeman) este pacalit de Gandalf (Ian McKellan) sa tina o petrecere pentru Thorin Oakenshield (Richard Armitage) si banda lui de 12 dwarfi. Acestia incep sa-si cante dorinta de a recupera taramul lor aflat sub Muntele Singuratic si comoara ascunsa acolo, furata cu mult timp in urma de dragonul Smaug. Cand muzica se termina, Gandalf le arata tuturor o harta cu o intrare secreta in munte si il convinge pe Bilbo sa se alature expeditiei dwarfilor. Grupul de razboinici pleaca in cautarea comoarei si in drumul lor dau peste troli, goblini, paianjeni uriasi si peste invincibilul dragon Smaug, dar si peste o creatura pe nume Gollum care are in posesia sa un inel.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies