marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Va fi extraordinar!". Kristen Stewart a confirmat ca va face parte din continuarea francizei Snow White and The Huntsman

Desi anuntasera in urma cu patru luni ca renunta la serviciile lui Kristen Stewart pentru continuarea francizei Snow White and The Huntsman, cei de la Studiourile Universal au revenit asupra deciziei.

Va fi extraordinar! . Kristen Stewart a confirmat ca va face parte din continuarea francizei Snow White and The Huntsman

 

Scandalul in care a fost implicata la inceputul lunii august parea ca ii va distruge de tot cariera starului din Twilight. Dupa ce a fost prinsa ca si-a inselat iubitul cu regizorul Rupert Sanders, producatorii de la Snow White and The Huntsman au regandit planurile pentru continuarea francizei, anuntand ca renunta la serviciile lui Kristen Stewart.

 

Intre timp, se pare ca acestia s-au razgandit, iar actrita in varsta de 22 de ani a confirmat aceasta informatie intr-un interviu acordat celor de la Indiewire.

 

”Va fi extraordinar! Sunt atat de incantata, este o nebunie. Nu am voie sa spun mai mult de atat. Cu o zi inainte am spus ca s-ar putea sa se realizeze o continuare, iar imediat mi-au spus sa ma opresc. Deci, nu pot sa va zic nimic mai mult”, a declarat Kristen stewart care, dupa incheierea francizei Twilight, se temea ca va ramane fara proiecte importante.


 

Daca pentru Kristen Stewart lucrurile par sa fi iesit bine dupa scandalul de infidelitate, cei de la Universal au renuntat la serviciile regizorului Rupert Sanders pentru continuarea peliculei. Acesta a parut multumit de hotararea finala, marturisind ca principalul sau obiectiv este sa-si salveze casnicia cu Liberty Ross.

 

La inceputul lunii august, in presa din intreaga lume au aparut imagini cu ajutorul carora a fost facuta publica relatia de scurta durata dintre Kristen Stewart si Rupert Sanders. Vedeta din Twilight si-a cerut scuze public si, dupa o anumita perioada de timp, s-a impacat cu iubitul si colegul sau, Robert Pattinson.



Snow White and The Huntsman reprezinta o noua abordare a basmului clasic al fratilor Grimm. Povestea primei parti o urmareste pe Regina Malefica (Charlize Theron) care o tine prizoniera pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani. Cand reuseste sa evadeze, pe urmele printesei e pus Vanatorul (Chris Hemsworth), un barbat dur, care si-a pierdut nevasta, speranta si increderea. Acesta o va transforma pe eroina intr-o razboinica pentru a-si recupera regatul. La nivel mondial, prima parte a francizei a avut incasari de 396 milioane de dolari.

 

Dupa incheierea seriei Twilight, Kristen Stewart s-a ocupat de promovarea noului sau film, On The Road, confirmarea pentru continuarea din Snow White and The Huntsman reprezentand un pas important in cariera sa.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies