marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt printre cele mai celebre personaje din filme. Vezi care sunt cele mai sexy si cele mai urate costume din filme

Pantaloni mulati, vopsea albastra, pielea goala infasurata in bandaje, toate costumele alese pe spranceana pentru ca personajul sa arate hot. Pe partea cealalta stau alegerile prostute in ce priveste hainele... sau lipsa lor.

Sunt printre cele mai celebre personaje din filme. Vezi care sunt cele mai sexy si cele mai urate costume din filme

12. Sean Connery (Zed)
Zardoz (1974)

Uitandu-va la fotografie va imaginati ca nu poate fi printre cele sexy, nu? Coada de cal, cizmele inalte, bretelele...

Apocalipsa ii poate oferi circumstante atenuante, dar tot ramane un dezastru.11. Maximus (Russell Crowe)
Gladiator (2000)

Echivalentul la pantalonii Calvin Klein, inainte de Christos, o vesta de piele care arata bicepsii si o fusta scurta din carpa care ofera doamnelor cate o scurta perspectiva. Ce nu e de placut?

10. Racer X (Matthew Fox)
Speed Racer (2008)

Nu numai ca in rolul sau Fox pica in capcana lui Daredevil in cateva secunde, dar poarta si un costum pe tot corpul, care ar putea fi confundat cu unul de inot marca Chanel, dar sponsorizat de Xbox.

9. James Bond (Daniel Craig)
Casino Royale (2006)

Bustul gol, formele lucrate, chipul de agent dur sau marea sa-l faca atat de provocator? Acei pantaloni scurti nu va vor proteja de vraja lui, ba va vor starni si mai mult curiozitatea. Clar este sexy!8. Ming (Max von Sydow)
Flash Gordon (1980)

Ca cel mai puternic om din Univers ar putea fi iertat pentru tinuta aleasa, dar mega gulerul sau il face sa arate ca un catel-disco ce a fost operat la vezica.

7. Nancy Callahan (Jessica Alba)
Sin City (2005)

Este o stripteuza c-o inima de aur care inca intelege valoarea pantalonilor din piele. Nancy este o fiinta angelica si atragatoare, cu un sex appeal inimaginabil.

6. Franky (Angelina Jolie)
Sky Captain And The World Of Tomorrow (2004)

Desi n-o putem invinovati pe ea pentru acest costum prostesc, trebuie sa-i oferim un loc in top.

Regula de aur spune ca un costum hot este unul de pirat ori unul cu tematica fascista, dar in niciun caz nu faci o combinatie intre cele doua.5. Mystique (Rebecca Romijn)
X-Men (2000)

Este sexy pentru ca poate fi orice iti doresti. Si pentru ca tot ce poarta este o vopsea albastra.

4. Arnold Schwarzenegger (Mr Freeze)
Batman And Robin (1997)

Arnie arata ca orice altceva decat un personaj negativ infricosator. Poate fi usor confundat cu un pom de Craciun. Alegerea acestui costum a fost una necugetata, Arnie e ridicol si nu inspaimantator.

3. Pris (Daryl Hannah)
Blade Runner (1982)

Cuvantul cheie aici este contrast - chipul  de papusa machiat in maniera electro-clash si outfitul punk emana sex, dar raspunsurile robotizate ale lui Pris striga moarte.2. Colin Farrell (Bullseye)
Daredevil (1999)

Intra la categoria de alegeri proaste.

Este linistitor sa aflam ca daca ne dorim cu disperare sa ajungem super raufacatori, tot ce avem nevoie este un echipament destept si sa aratam ca si cum am fi adormit in soare sub un geam.

1. Leeloo (Milla Jovovich)
The Fifth Element (1997)

Lasand deoparte faptul ca este un fost model care arata ca o mumie, este un fost model cu forme atletice acoperite doar de cateva bandaje albe. Intra clar la categoria sexy!

Sursa: totalfilm.com/Modifică setările cookies