marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vă vine să credeți că Barbara Eden tocmai a împlinit 91 de ani?

Secretul longevității ei pare acel zâmbet nelipsit de pe chipul său, deși a primit multe lovituri de la viață.

Vă vine să credeți că Barbara Eden tocmai a împlinit 91 de ani?
Actrița care s-a făcut cunoscută cu rolul din „I Dream Of Jeannie“, după ce cineva a remarcat-o într-un club din Los Angeles – ea neavând niciun curs de actorie, doar talentul înnăscut și... niște cunoștințe despre domeniul bancar.
 
Jovialitatea ei i-a deschis multe uși la Hollywood și a făcut-o foarte plăcută în multe cercuri, ba chiar a avut admiratori celebri, precum Elvis Presley şi John F. Kennedy.

 
Barbara, însă, n-avea ochi decât pentru soțul ei, Michael Ansara, cu care a avut doi băieți, dar dintre care nu i-a supraviețuit decât primul, Matthew, născut în 1965. Și, ca și când depresia în care a aruncat-o nașterea unui fiu mort nu era de-ajuns, în 2001 l-a pierdut și pe cel rămas în viață, care s-a stins din cauza unei supradoze de droguri – același viciu din cauza căruia Barbara Eden a divorțat și de al doilea său soț, dependent și el. Ironia a făcut ca ea să primească vestea morții fiului său în creierii nopții, la ora 03.00, când Matthew a fost găsit fără suflare într-o benzinărie.
 
Depresia ei s-a agravat odată cu această tragedie, salvarea ei fiind cel de-al treilea soț, Jon Eicholtz, cu care era deja căsătorită de 10 ani când a rămas și fără Matthew.

 
Acum, la 21 de ani de la acel moment nefericit, Barbara și-a sărbătorit cea de-a 91-a aniversare și arată de ca și cum ar avea cu 20 de ani mai puțin. Pare incredibil, dar anul acesta a participat, alături de Priscilla Presley, la lansarea filmului „Elvis“, când și-a amintit cum el l-a sunat pe managerul ei să-i ceară o întâlnire, în 1957. Wow, Jeannie!
 
FOTO: barbaraeden.com

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies