marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care revolta milioane de fani si-l umileste pe Al Pacino. Filmul fenomen care a revolutionat o generatie va fi refacut

Unul dintre cele mai emblematice filme din cariera legendara a lui Al Pacino, Scarface va fi din ciopartit de Hollywood. Vestea ca Scarface va fi refacut i-a scos din minti pur si simplu pe fanii lui Al Pacino care cred ca este o lipsa de respect adusa unui actor gigant si unui film devenit iconic.

Vestea care revolta milioane de fani si-l umileste pe Al Pacino. Filmul fenomen care a revolutionat o generatie va fi refacut

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Universal Pictures lucreaza la un nou Scarface care va imbina elemente din filmele produse in 1932 si 1983  pentru a recrea povestea mafiotului imigrant care isi construieste un imperiu in America, scrie Hollywood Reporter.


Filmul regizat de Brian De Palma in 1983 este un clasic nominalizat la 3 Globuri de Aur si este considerat unul dintre cele mai bune 200 de filme din istorie.


Legiunile de fani ale lui Al Pacino si Tony Montana, personajul interpretat in Scarface, au innebunit pur si simplu la aflarea vestii. "Este cea mai proasta decizie, vor cioparti o poveste legendara!"a fost unul din comentarille de pe Hollywood Reporter.

Povestea lui Tony Montana care fuge din Cuba, ajunge refugiat in Miami, are o ascensiune rapida in lumea mafiotilor, insa dusmanii sai si paranoia lui duc la distrugerea imperiului sau a marcat o generatie si a reinventat genul filmelor cu gangsteri. Initial pus la zid, filmul a devenit in timp un adevarat fenomen al culturii pop. I s-au dedicat carti si chiar si cantece.


Culmea anuntul a fost facut la aproape 30 de ani de la premiera filmului in care mai apar si Michelle Pfeiffer si Steven Bauer.

"Initial, violenta din film a uluit. S-au gandit chiar sa ne incadreze filmul la 'Interzis sub 17 ani'. La inceput presa ne-a sfartecat. De fapt, atunci nimanui nu i-a placut filmul", si-a amintit Al Pacino acum cateva saptamani la lansarea filmului in versiune Blue-Ray. Imaginea lui Tony Montana a fost una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografiei iar replica "Say hello to my little friend!" a devenit una dintre cele mai populare.


Producatorii noului Scarface Marc Shmuger si Martin Bregman s-au aparat spunand ca nu este vorba de un remake desi va imprumuta 80% din povestea originala.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies