marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care va bucura milioane de fani: Disney a anuntat oficial ca vor face Frozen 2

Cei de la Disney au confirmat o veste pe care o asteptatu milioane de fani: se face continuarea de la Frozen, animatia fenomen care a batut toate recordurile, informeaza Variety.

Vestea care va bucura milioane de fani: Disney a anuntat oficial ca vor face Frozen 2

Regizori vor fi tot  Jennifer Lee si Chris Buck, insa inca nu a fost stabilita data lansarii. Nici nu e de mirare ca Disney au luat aceasta decizie, tinand cont ca Frozen inca le aduce bani si acum, la doi ani de la lansare si ajuta inovarea Walt Disney Animation.

 

 

Frozen a devenit un fenomen mondial, una dintre cele mai celebre animatii, cu incasari mondiale de 1.3 milioane de dolari si care aduce incontinuu profit, prin vanzarile de DVD si produse inspirate de animatie cu Elsa, Olaf si Anna.

 

 

 

Intre timp, fanii se pot delecta cu un scurmetraj, "Frozen Forever" in care apar indragitele personaje.

 

Pelicula animata "Frozen", inspirata de basmul "Craiasa Zapezilor", spune povestea unei printese scandinave care trebuie sa se impace cu sora ei cea mare. Aceasta din urma, devenita regina, are puterea de a transforma in gheata tot ce atinge cu mainile si declanseaza din greseala o iarna aspra care ameninta sa distruga intregul regat.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies