marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce vedem in week-end la cinema!

Keira Knightley, Carey Mulligan si Andrew Garfield formeaza un triunghi amoros in adaptarea dupa romanul SF al japonezului Kazuo Ishiguro, Never Let Me Go, in timp ce Saoirse Ronan pleaca intr-o misiune periculoasa in Europa!

Ce vedem in week-end la cinema!

PREMIERE:

Never let me go (2010)
Sa nu ma parasesti

Regie: Mark Romanek
Cu: Keira Knightley, Carey Mulligan si Andrew Garfield
Gen: drama, romantic

Daca pe Keira n-o veti agrea in drama regizata de Romanek, cu siguranta Carey va va cuceri inimile. Andrew Garfield pe care nu l-ati ratat in The Social Network interpreteaza un rol inteligent si pe placul spectatorilor, desi uneori simti nevoia sa-l zgudui putin.

Trioul este unul destul de interesant cu o poveste de iubire complicata, dar si cu un destin asupra carora nu pot interveni absolut deloc. Filmul are ca mare tema resemnarea si o veti simti pe tot parcursul desfasurarii lui. Usor plictisitor pe alocuri, dar de bifat.

Plot: Trei prieteni isi petrec copilaria intr-un institut din Anglia. Cand ajung la maturitate realizeaza ca vietile lor nu le apartin si ca sunt niste donori de organe.

Hanna (2011)
 Hanna

Regie: Joe Wright
Cu: Saoirse Ronan, Cate Blanchett si Eric Bana
Gen: crima, drama, mister

O adolescenta de 16 ani a fost crescuta de tatal sau pentru a deveni asasinul perfect. Este trimisa intr-o misiune in Europa pentru a da de urmele unui agent si a echipei sale.

Filmul a primit review-uri bune si Ronan a fost aclamata pentru un rol remarcabil. Filmul acesta aminteste de Leon, pelicula cu care Natalie Portman a devenit celebra in lume.

E ceva atragator sa vezi o copila care bate si are rezistenta unui soldat, suspansul e mai puternic.

Alte filme:

Pentru o zi relaxanta ar trebui sa alegeti animatia Kung Fu Panda 2, pentru a vedea ce prin ce peripetii a mai trecut Po si prietenii lui.

James McAvoy si Michael Fassbender va invita sa urmariti SF-ul de actiune X-Men: First Class (2011) in care vor fi dezvaluite inceputurile povestii X-Men si lumea aproape de Apocalipsa.

Pentru ca e week-end e bine primita si Marea Mahmureala II. Comedia va poarta in Thailanda, unde cei patru prieteni trag iar o bauta ca-n filme! Si mahmureala e pe masura!

Aici puteti accesa programul cinematografelor.

Vizionare placuta!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies