marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Povestea celui mai curajos delfin din lume! Vezi trailerul cu Morgan Freeman!

Delfinii nu pot trai fara coada lor, insa Winter poate! Fiind povestea reala a celui mai curajos delfin din lume, “Dolphin Tale” ne emotioneaza pana la lacrimi si ne aduce speranta in suflete!

VIDEO Povestea celui mai curajos delfin din lume! Vezi trailerul cu Morgan Freeman!

Producatorii filmului “The Blind Side” ne aduc pe marile ecrane povestea adevarata si uimitoare a delfinului Winter. Coada sa, ce a fost retezata intr-o capcana pentru crabi, este inlocuita cu o proteza, delfinul trecand printr-un lung process de recuperare.

 

Daca situatia nu v-a induiosat pana acum, asteptati doar sa vedeti filmul! Acesta debuteaza cu Morgan Freeman in plin plan! Fiind ingrijitorul mamiferului, Freeman face tot posibilul pentru a-l ajuta. Pelicula promite inca din trailer sa smulga macar cateva lacrimi de la fiecare, aratad copii plangand, urgagane si oameni in general ingrijorati, pe fundal auzindu-se muzica celor de la U2 !

Filmul se va lansa in cinematografe in toamna acestui an!

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies