marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO  Imagini fantastice dintr-un film controversat : The Devil’s Double,  crimele Printului Negru!

A aparut primul trailer pentru filmul care a generat controverse aprinse - The Devil’s Double!

VIDEO Imagini fantastice dintr-un film controversat : The Devil rsquo;s Double, crimele Printului Negru!

 

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Bazat pe cartile lui Latif Yahia, sosia lui Uday Hussein ( fiul lui Saddam Hussein) filmul reprezinta o viziune terifianta asupra casei lui Saddam prin ochii unui om care stia prea multe. 

A fost el un erou sau un sarlatan omul fortat sa devina dublura lui Uday Hussein care a murit in iulie 2003, intr-o casa din Mosul, alaturi de fratele mai mic Qusay si de nepotul sau?

Dominic Cooper il joaca pe Uday Hussein - un playboy rasfatat care are intotdeauna ce vrea, cand vrea si oricum vrea intr-o viata de dezmat total. Locotenentul Latif Yahia primeste ordinul sa devina dublura lui Uday pentru a-l proteja, altfel risca sa-si condamne familia la moarte.

"A fost un rol oribil" a recunoscut Dominic Cooper, („Mamma Mia” si „An education”) care a facut un dublu rol - a fost si despotul Uday Hussein si sosia acestuia -Latif.


La fel ca Latif  Yahia in realitate, Dominic Cooper s-a supus unei interventii chirurgicale pentru a-si modifica chipul si a fi mai credibil.

Cu un buget de 15 milioane de euro filmul in regia lui Lee Tamahori omul din spatele seriei James Bond - „Die Anothe day” a generat deja controverse aprinse.


Latif Yahia care a trait timp de 10 ani in Irlanda este incantat de filmul neozeelandezului Lee Tamahori. "Uday Hussein a fost mai rau decat un psihopat" a marturist acesta pentru BBC in 2009 cand a relatat cazuri socate despre crimele celui numit Printul Negru.

Colaboratorii lui Hussein jr au marturisit dupa cartile scoase de dublura celui care trebuia sa-l mosteneasca pe Saddam ca Latif  Yahia nu a fost niciodata "fortat" sa devina sosia lui Uday.

Mai mult acestia au acuzat ca manat de dorinta pentru bani - Latif Yahia se pretindea "fiul lui Saddam" si chiar a fost arestat  dupa ce a fost prins conducand inarmat un Mercedes albastru pe strazile din Bagdad

The Devil’s Double a fost turnat in Malta si va fi lansat pe 29 iulie in America.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

Anne Heche, în stare critică după un accident auto grav

Actrița cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie's Choice" şi "Vanished" a fost spitalizată de urgență, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de o casă, care ulterior a luat foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies