marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO  Imagini fantastice dintr-un film controversat : The Devil’s Double,  crimele Printului Negru!

A aparut primul trailer pentru filmul care a generat controverse aprinse - The Devil’s Double!

VIDEO Imagini fantastice dintr-un film controversat : The Devil rsquo;s Double, crimele Printului Negru!

 

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

Bazat pe cartile lui Latif Yahia, sosia lui Uday Hussein ( fiul lui Saddam Hussein) filmul reprezinta o viziune terifianta asupra casei lui Saddam prin ochii unui om care stia prea multe. 

A fost el un erou sau un sarlatan omul fortat sa devina dublura lui Uday Hussein care a murit in iulie 2003, intr-o casa din Mosul, alaturi de fratele mai mic Qusay si de nepotul sau?

Dominic Cooper il joaca pe Uday Hussein - un playboy rasfatat care are intotdeauna ce vrea, cand vrea si oricum vrea intr-o viata de dezmat total. Locotenentul Latif Yahia primeste ordinul sa devina dublura lui Uday pentru a-l proteja, altfel risca sa-si condamne familia la moarte.

"A fost un rol oribil" a recunoscut Dominic Cooper, („Mamma Mia” si „An education”) care a facut un dublu rol - a fost si despotul Uday Hussein si sosia acestuia -Latif.


La fel ca Latif  Yahia in realitate, Dominic Cooper s-a supus unei interventii chirurgicale pentru a-si modifica chipul si a fi mai credibil.

Cu un buget de 15 milioane de euro filmul in regia lui Lee Tamahori omul din spatele seriei James Bond - „Die Anothe day” a generat deja controverse aprinse.


Latif Yahia care a trait timp de 10 ani in Irlanda este incantat de filmul neozeelandezului Lee Tamahori. "Uday Hussein a fost mai rau decat un psihopat" a marturist acesta pentru BBC in 2009 cand a relatat cazuri socate despre crimele celui numit Printul Negru.

Colaboratorii lui Hussein jr au marturisit dupa cartile scoase de dublura celui care trebuia sa-l mosteneasca pe Saddam ca Latif  Yahia nu a fost niciodata "fortat" sa devina sosia lui Uday.

Mai mult acestia au acuzat ca manat de dorinta pentru bani - Latif Yahia se pretindea "fiul lui Saddam" si chiar a fost arestat  dupa ce a fost prins conducand inarmat un Mercedes albastru pe strazile din Bagdad

The Devil’s Double a fost turnat in Malta si va fi lansat pe 29 iulie in America.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies