marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Viata lui Martin Luther King, subiectul unui film in regia lui Steven Spielberg

Steven Spielberg a achizitionat, prin intermediul companiei sale DreamWorks, drepturile legale pe viata asupra biografiei lui Martin Luther King, urmand sa o adapteze pentru marele ecran, intr-un film biografic despre marele activist american pentru drepturile civile.

Viata lui Martin Luther King, subiectul unui film in regia lui Steven Spielberg

King, care a fost asasinat in 1968, in Memphis, la varsta de 39 de ani, si-a inregistrat drepturile de autor asupra discursurilor, cartilor si tuturor lucrarilor inca din timpul vietii, relateaza EntertainmentWeekly.

Proiectul studiourilor DreamWorks reprezinta primul film ce are autorizatia societatii ce administreaza averea lui Martin Luther King, care le-a cedat producatorilor drepturile asupra lucrarilor acestuia, inclusiv asupra celebrului sau discurs "I Have a Dream", tinut cu ocazia marsului din 1963 de la Washington.

Momentam nu se cunosc mai multe detalii despre viitorul film biografic.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies