marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO/ Asa arata Armageddon-ul lui Lars Von Trier cu Kirsten Dunst!

In ciuda faptului ca Kirsten Dunst  a avut cateva probleme cu dependentele care i-au afectat cariera, Lars Von Trier a distribuit-o in ultima sa pelicula, “Melancholia”. La cat de “sarit” este regizorul, poate acesta a fost si motivul pentru care a ales-o pentru noua sa creatie - "un film frumos despre sfarsitul lumii!"

VIDEO/ Asa arata Armageddon-ul lui Lars Von Trier cu Kirsten Dunst!

Iata cel mai nou trailer in care Dunst apare pentru o fractiune de secunda goala sub stele, se cearta cu sora sa, interpretata de Gainsbourg si scoate electricitate din varfurile degetelor.

Trailerul arata ca o drama familiala, in prima faza. Din distributie fac parte: Alexander Skarsgard in rolul viitorului sot, Charlotte Gainsbourg (“Antichrist”) Charlotte Rampling, Kiefer Sutherland si John Hurt .

Cum arata Armageddon-ul lui Lars Von Trier? Omenirea se afla in pericol: o planeta sta asunsa dupa soare si este programata sa distruga pamantul. In spatele soarelui este ultimul loc unde ar cauta astronomii!

La cum arata imaginile, thrillerul SF "Melancholia" este asteptat cu sufletul la gura, acesta va fi lansat in cinematografe la sfarsitul lunii mai.

Melancholia from Zentropa on Vimeo.

Sursa: thefablife.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies