marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lars von Trier il provoaca pe Scorsese! Vezi ce film vor reface impreuna!

Regizorul Lars von Trier are in plan sa refaca documentarul sau din 2003, “The Five Obstructions”, dar de data aceasta avandu-l pe Martin Scorsese in echipa sa. Cele doua nume suna tare interesant impreuna!

Lars von Trier il provoaca pe Scorsese! Vezi ce film vor reface impreuna!

Von Trier a initiat manifestul “Dogma 95” alaturi de alti cineasti danezi. Ei urmau reguli precise si stricte in ceea ce priveste metodele de filmare: inregistrarea trebuia facuta la locatie, fara recuzita, fara muzica, fara lumini, totul cat mai realist cu putinta.

Trier a realizat “The Five Obstructions” impreuna cu mentorul sau, Jørgan Leth, un pionier in zona documentarului experimental. In film acesta il provoaca pe Leth sa refaca scurtmetrajul sau din 1967, “The Perfect Human”, de cinci ori.

De fiecare data trebuie sa urmeze alte reguli, prima fiind sa schimbe locatia si sa filmeze in Cuba, avand cadre de maximum 12 frame-uri (mai putin de o secunda).


Inca nu s-a anuntat titlul filmului care va fi modificat, dar se zvoneste ca Trier este interesat de o secventa din celebrul “Taxi Driver”. Stirea a starnit curiozitati in randul cinefililor, fiecare fiind nerabdator sa afle atat titlul ales pentru remake, dar mai ales provocarile lui regizorului danez.


Martin Scorsese incheie lucrul la pelicula “Hugo Cabaret” cu Asa Butterfield, Chloë Moretz, Jude Law si  Johnny Depp, care va fi lansat pe marile ecrane in lune decembrie. “Melancholia” lui Trier va avea premiera la Cannes zilele urmatoare, dar in cinema va fi lansat in septembrie.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies